Андреа ще застане до Кубрат Пулев по време на най-важната

...
Андреа ще застане до Кубрат Пулев по време на най-важната
Коментари Харесай

Андреа с Кобрата в Лондон

Андреа ще застане до Кубрат Пулев по време на най-важната му борба. Певицата ще вика за обичания " Тотнъм стейдиъм " в мача против Антъни Джошуа.

Двамата ще се боксират на 20 юни в Лондон. Те ще спорят за международната купа на Международната боксова федерация (IBF). Това ще е най-важният мач в кариерата на Кобрата. А Андреа ще бъде до него в този предопределен миг.
 Тя призна това пред своите почитатели в “Инстаграм”. Направи го, до момента в който отговаряше на въпросите им в стори. Един от почитателите й я запита дали ще бъде на мача на Кобрата с Джошуа. Андреа отговори с безапелационното " да”, написа България Днес”.

Това е следващото удостоверение, че двамата са дружно след късата им разлъка.

Двойката притегли и вниманието на таблоидите на Острова. " Сън " посвети цяла публикация на половинката на Кобрата.
" Дългогодишната другарка на Пулев е руса бомба с огромен глас - написа таблоидът. - Боецът е с поп звездата Андреа, на 32 години, от 2006 година. Тя постоянно туитва за триумфа му. Андреа, чието същинско име е Теодора Руменова Андреева, поддържа мъжа си след " Кисгейт ". Тя качи фотография на двойката, която се целува, в деня откакто обвиняванията излязоха на бял свят. През тийнейджърските си години тя печели голям брой състезания за хубост, в това число " Мис София " и " Мис Туризъм България ".

Певицата побърза да качи линк към публикацията в профила си във " Facebook ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР