Андреа се включи в социалните мрежи на живо от банята,

...
Андреа се включи в социалните мрежи на живо от банята,
Коментари Харесай

Андреа ще става майка

Андреа се включи в обществените мрежи онлайн от банята, с цел да дава отговор на въпроси на почитателите. Разбира се, всички се вълнуваха от протичащото се в любовния й живот и кой е новият мъж до нея.

Поп фолк звездата обаче съобщи, че има намерение към този момент да пази интимните си връзки в загадка, откакто в предишното си е неволи точно от откриване на прекомерно доста за себе си.

„ Мисля, че персоналният живот към този момент за мен няма такова значение… Едно време имаше, имах вяра в някои неща, в този момент към този момент нямам доверие много-много. Вярвам в кариерата, музиката и това ще бъде основната тематика, цел в живота сега. Така че всичко останало към този момент няма значение за мен “, добави изненадващо русокоската.

Андреа обаче разкри нещо значимо. Последователите й я попитаха дали скоро мисли да става майка, на което тя отвърна: „ Мисля, дори желая “. Тя добави, че доста би се зарадвала да има момченце.

Освен това певицата зарадва почитателите си и с друга добра вест. Тя приготвя поп фолк парче за пролетта. Разкри още, че след песента на испански се кани да запише сингъл и на съветски, само че има намерение първо да върви на уроци, с цел да оправи акцента си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР