Андреа се е заела да пише книга за рода си.

...
Андреа се е заела да пише книга за рода си.
Коментари Харесай

Прадядото на Андреа лежал в затвора

Андреа се е заела да написа книга за рода си. Певицата постоянно е изтъквала гордостта, която таи към родословното си дърво и постоянно е разказвала за предците си в свои изявленията, само че феновете й надали са очаквали огромно историческо проучване.

В обществената мрежа Андреа към този момент загатна някои истории, които ще включи в книга си. Тези дни певицата описа за прародител си Георги, който е внесъл първия акордеон в страната. „ Запознал се е с прабаба ми в спектакъл „ Ренесанс ”. По това време е пял в хора там, по-късно стартира да членува в партия „ Български земеделски народен съюз Звено ”, които са били против царя и попада в пандиза. След това стартира да се занимава интензивно с бизнес и е първият човек, вкарал акордеон в България. Да не забравяме, че е добър художник, извънредно забавен човек с огромен темперамент - въпреки всичко е бил зодия Овен ”, показа Андреа. Тя даде обещание, че ще разкрива лека-полека своя живот, писа Уикенд.

„ Младите би трябвало да се интересуват от рода си и да не не помнят от къде идват. Защото доста постоянно това дефинира накъде са тръгнали ”, споделя изпълнителката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР