Андреа реши да разшири професионалния си обхват и освен като

...
Андреа реши да разшири професионалния си обхват и освен като
Коментари Харесай

Андреа сменя попрището

Андреа реши да разшири професионалния си обсег и с изключение на като певица ще се изявява и като актриса. Новината е напълно сериозна, като русокоската освен към този момент има присъединяване в няколко кино лентата, само че и е била призната да учи актьорско майсторство. Преди години Андреа се снима в хитовия филм " Мисия Лондон " и сериала " Столичани допълнително ".

" Да, призната съм за студентка по актьорско майсторство в Нов български университет. Ще последвам 4 години. " Това призна пред " България Днес " Андреа. Пръв ѝ съобщил радостната новина Етиен Леви, който, като се изключи че преподава в Нов български университет, е бил и член на изпитната комисия.

Бившата половинка на Кубрат Пулев носи по завещание любовта към театралното изкуство.

" Баба ми - Тодорка Ахтарска, 30 години беше суфльор, помощник-режисьор и режисьор в Народния спектакъл ", показа фолкзвездата. " Баба общуваше с най-големите имена тогава - Стефан Данаилов, Григор Вачков... Безброй пъти ме е водила в театъра ", описа изпълнителката.

" Възхищавам се на Цветана Манева, само че за жалост, не съм ѝ го споделила персонално ", споделя още Андреа. " Всъщност моята баба ме отгледа. Родителите ми непрекъснато работеха, бяха доста заети и аз израснах при нея. Баба умря от рак, когато бях на 18 година, и това бе огромна покруса за мен ", разкрива за предишното си бъдещата актриса.

" Приятели сме с Христо Мутафчиев, с Любо Нейков, той ме предложения за ролята в " Столичани допълнително ", добави певицата. Тя сподели още, че имала присъединяване в три тв сериала, които потеглят по огромните БГ малките екрани през ноември.

Припомняме, че актьорската заложба на Андреа се прояви още преди 10 години. В касовата лента " Мисия " Лондон " тя се оправи чудесно с ролята, въпреки и епизодична, на момиче на съветски разбойник, което първо стреля, след това пита. Оттогава известни родни продуценти са я присъединили освен в полезрението си, само че и в професионалните си проекти, разкри за " България Днес " човек от сектора.

Днес фантазията на хитовата изпълнителка да блесне и на огромния екран се трансформира в действителност. Нейни сътрудници са на мнение, че Андреа е потвърдила актьорския си гений и сдобиването с диплома било единствено условност. Самата певица обаче признава, че желае да усвои всички тънкости и трикове на актьорската специалност, и то посредством уроците на водещи имена в българското кино и спектакъл.

Певицата неотдавна блесна и на формалния банкет на молдовското посолство по случай 30-годишнината от независимостта на страната. Андреа бе в компанията на своя пиар Атанас Лазаров, само че не се изкуши от прословутите молдовски коняци и виновност. " Само пробвах, тъй като сега съм на диета ", разяснява Андреа. На празненството тя вдигаше тостове единствено с минерална вода, видя " България Днес ".

Напук на всевъзможните и искрено невъзможни клюки за персоналния живот и кариерата на фолкзвездата тя продължава да следва с желязна воля упоритостите си. Очаква се всеки миг да излезе клипът към дуетното ѝ парче с БГ артиста Алек Сандар, стигнал чак до Холивуд, споделиха за вестника БГ шоумени.

" Много години не си взимах почивки. Никъде не пътувах за мое наслаждение, макар че постоянно комбинирам със фотоси, на никое място не отивам просто ей по този начин някъде ", оплака се неотдавна Андреа. Преди началото на новата образователна година в Нов български университет тя се отдаде на отмора на остров Миконос с екипа си, в който изключително се открояваше персоналният ѝ фотограф Тибор Голоб.

Докато делеше един покрив с Кубрат Пулев, певицата доста рядко си позволяваше ваканции. " И в този момент може би ми се живее малко повече отпреди. Аз обичам работата си, само че някой път ти се желае просто да пътуваш повече, да живееш малко по-различно, да промениш живота си ", показа в изявление Андреа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР