Андреа пусна лайв в Инстаграм и даде отговори въпроси, които

...
Андреа пусна лайв в Инстаграм и даде отговори въпроси, които
Коментари Харесай

Андреа разкри как отслабва

Андреа пусна лайв в Инстаграм и даде отговори въпроси, които почитателите й насочиха непосредствено. Тя показа, че сега е в Букурещ, с цел да запише своята нова ария с румънския хитмейкър Кости.

Фолк звездата призна, че съзнателно е стопирала участията си, тъй като е решила да направи тотална смяна в своето театрално показване. Сред изненадите е това, че към този момент ще заобикаля плейбека и демодираните клубни изяви

“Ще направя присъединяване, само че същински лайв, с жива музика и музиканти, другото към този момент ми е скучно и безинтересно ” – загатна певицата.

В отговор на подмятанията, че не може да пее, Андреа съобщи: “Мога да пея, въпреки всичко съм учила национално пеене ”, само че не пожела да запее онлайн във включването си.

Изпълнителката е откровена и споделя още за себе си: “Понякога съм хаплива, само че не съм зла. Като цяло обичам да бъда иронична и от време на време съм последна, само че не съм неприятен човек и не атакувам сътрудници или хора, в случай че преди този момент те не са ме засегнали по някакъв метод ”.

Изненадващо Андреа разкри, че с Ивана са приятелки и не би било невероятно двете да създадат дует:  “С Ивана бих направила дует, тя ми е другарка, с нея сме и една зодия – Водолей. Много умна жена е ”.

На въпрос за това по какъв начин отслабва, певицата е безапелационна: “Не яжте, апетит си е майката… ”, само че не изясни какъв тъкмо е хранителният й режим сега.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР