Андреа пак се прави на слаба, но забрави да смали

...
Андреа пак се прави на слаба, но забрави да смали
Коментари Харесай

Суета на суетите: Андреа се показа със слабо тяло и ръце на дебеланка

Андреа отново се прави на слаба, само че не помни да смали ръчичките си!
Чалга певицата Андреа този път се изложи грубо. Бившата половинка на Кубрат Пулев е позната не толкоз с творчеството си, колкото като кралицата на фотошопа.
Всеизвестно е, че някогашната пайнерка от дълго време има проблеми с килограмите, които не може да одобри, поради очевидни комплекси.
Това е нейното едва место и Андреа настойчиво продължава да ги крие, като употребява програмата за разкрасяване. Но този път русокоската е прекалила. И сама се е изложила на една от фотосите си.

Защото на едно от последното си фото поп фолк дивата е не запомнила да оформи ръката си. И вместо нея се е появила… лапа, написа вестник „ България през днешния ден ”.
Андреа от дълго време не е слабата дама от предишното. Обаче певицата продължава настойчиво да крие същинската си наедряла фигура.
Но истината лъсва с цялата си мощ от нейните участия. В клубовете, където Андреа извива глас няма по какъв начин да прикрие непотребните килца.
И извънредно времее изпълнителката да се одобри такава, каквато е в реалност. Пищните форми са шлагер в света на международния шоубизнес сега. Бионсе и Ким Кардашиян по никакъв начин не се свенят, че имат някое килце допълнително.

Фолкаджийката Андреа не стопира с комплексите си, кого лъже към този момент

Припомняме, че фолкдивата Андреа за следващ път притегли вниманието към себе си в обществените мрежи. Певицата постна фотография в Instagram профила си с чужд млад мъж, който ѝ прави компания в хотелска стая в Дубай.

Под фотографията Андреа написа: „ Какво обсъждаме тук? “.
В мненията се виждат разнообразни догатки от това, че въпросният юноша е новата половинка на певицата, до това, че беседват в професионален проект по отношение на музикалните планове на певицата.

Както е известно, единствено преди няколко седмици Андреа разгласи раздялата си с дългогодишния си другар и боксьор в тежка категория Кубрат Пулев. Това провокира сериозен публичен интерес и повдигна въпроси, какво е довело до раздялата сред двамата.
Kyбpaт Πyлeв нaтиcĸaшe Aндpea зa cвaтбa и дeцa в пpoдължeниe нa мнoгo гoдини, a eтo чe пeвицaтa cтaнa бyлĸa, нo чaĸ ĸoгaтo вeчe нe e c бoĸcьopa.
Бившaтa любимa нa бoĸcoвaтa звeздa Kyбpaт Πyлeв Aндpea изнeнaдa фeнoвeтe cи и цъфнa пo бyлчинcĸa poĸля в coциaлнитe мpeжи, пишe НоtNеwѕ.bg.

Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР