Андреа не е у ред - това масово заключиха всички,

...
Андреа не е у ред - това масово заключиха всички,
Коментари Харесай

ПРЕКАЛИ: Андреа си показа... онази между краката, турчинът не издържа - изхвърли я като мръсен парцал! (СНИМКИ)

Андреа не е у ред - това всеобщо заключиха всички, които наблюдават държанието на певачката в последно време. На някогашната на Кобрата таман й се случи знамение - да успее да хване мъж като турския артист Емре Йозмен и хоп - сама се издъни по този начин, че унищожи всичко.

Знаем, че Емре и Андреа се срещнаха около фотосите на новия й клип, в който артистът взе участие. Харесаха се и започнаха връзка. Известно време тя не спираше да твърди какъв брой е щастлива, а сантиментални знаци имаше и от другата страна. Но...

Но всичко завърши с гръм, откакто Андреа освен не деактивира профила си в Онлифенс, както настояваше приятелят й, а пусна фотография, която взриви, сащиса и даже отврати мнозина. Де факто чалгарката си сподели... това сред краката като е поставила там плюшено зайче.

Бившата на Кубрат Пулев се е разчекнала и си демонстрира розовото... по този начин де - зайче, без да й дреме, че се води обвързана. Е, ще простите, само че кой съответен влюбен мъж би търпял това?! Камо ли прочут и сериозен артист, с милиони последователки, какъвто е Йозмен?! Няма по какъв начин да стане!

" Приключиха! Той я изхвърли като замърсен парцал от живота си, само че виновността за това е единствено нейна. Как не се начекна тази?! Направо да се хване на работа в някой бардак, че да й олекне, тъй като държанието й е к*рвенско ", разясняват и близки до нея хора.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР