Андреа не е била на романтична почивка с тайно гадже

...
Андреа не е била на романтична почивка с тайно гадже
Коментари Харесай

Андреа била при пластичен хирург в Истанбул, още не казва какво е ремонтирала

Андреа не е била на сантиментална отмора с скрито гадже в Истанбул. Блондинката посетила клиника за естетична клиника, показа самата тя в инстаграм. Бившата Пулевица изрече благодарности към доктор Егемен Онур в пост в обществената мрежа, като акцентира какъв брой е удовлетворена от положените грижи към нея.

„ Добрият лекар не би трябвало да е единствено експерт, само че и прелестен човек. Много съм щастлива от това, че имах опцията да се срещна с доктор Онур и да бъда под неговите грижи. Благодаря му, че ме накара да се усещам сигурна. Процедурата ми мина съвършено и съм в действителност щастлива ”, написа Андреа към кадър на доктор Егемен Онур.

Чалгаджийката показа и много фотоси и видеа, от които почитателите стигнаха до извода, че май е била с другарка в Истанбул. Засега русокоската не издава какво тъкмо си е ремонтирала или пък към момента не е, а единствено е разискала плануваната естетична промяна. Така че почитателите наблюдават с интерес постовете й и гадаят, писа Уикенд. 

Д-р Егемен Онур евентуално й е предложен от приятелката й Моника Валериева, допуснаха почитатели. Моделката също изрече признателност в инстаграм, като дори издаде на каква тъкмо разкрасителна процедура се е подложила. На 7 март, 2019 година Моника благодари в инстаграм на доктор Онур за бразилското си дупе, което предизвиквало „ уау ”-ефект.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР