Андреа не е била на романтична почивка с тайно гадже

Андреа не е била на романтична почивка с тайно гадже ...

Андреа била при пластичен хирург в Истанбул, още не казва какво е ремонтирала

Андреа не е била на романтична почивка с тайно гадже в Истанбул. Блондинката посетила клиника за естетична клиника, сподели самата тя в инстаграм. Бившата Пулевица изказа благодарности към д-р Егемен Онур в пост в социалната мрежа, като подчерта колко е доволна от положените грижи към нея.

„Добрият доктор не трябва да е само професионалист, но и прекрасен човек. Много съм щастлива от това, че имах възможността да се запозная с д-р Онур и да бъда под неговите грижи. Благодаря му, че ме накара да се чувствам сигурна. Процедурата ми мина перфектно и съм наистина щастлива”, написа Андреа към кадър на д-р Егемен Онур.

Чалгаджийката сподели и доста снимки и видеа, от които феновете стигнаха до извода, че май е била с приятелка в Истанбул. Засега блондинката не издава какво точно си е ремонтирала или пък все още не е, а само е обсъдила плануваната естетична корекция. Така че феновете следят с интерес постовете й и гадаят, писа Уикенд. 

Д-р Егемен Онур вероятно й е препоръчан от приятелката й Моника Валериева, предположиха фенове. Моделката също изказа благодарност в инстаграм, като даже издаде на каква точно разкрасителна процедура се е подложила. На 7 март, 2019 г. Моника благодари в инстаграм на д-р Онур за бразилското си дупе, което предизвиквало „уау”-ефект.

Източник: hotarena.net