Андреа направи интересно признание в инстаграм. Блондинката, която е доста

...
Андреа направи интересно признание в инстаграм. Блондинката, която е доста
Коментари Харесай

Андреа свали 10 кила и призна: Сачмата ме бие много здраво!

Андреа направи забавно самопризнание в инстаграм. Блондинката, която е много дейна в обществените мрежи, преди дни отново се зае да дава отговор на въпроси на почитатели, само че този път не пред камера, а в чат. Така станаха ясни много неща, измежду които и какво не харесва в себе си. „ Че на моменти ме бие сачмата доста крепко ”, отвърна Андреа с латински букви.

Хитовата певица не обясни в кои моменти и в какви направления „ я бие сачмата доста крепко ”, тъй че може би ще стане ясно в идващ чат с почитатели. В този бяха наранени корекциите, които си е правила, книгата, която е трансформирала живота й, дали употребява фотошоп и други любопитни тематики. „ Ама, то цяла България знае, че сте добра на фотошоп! Как по този начин да не обработвате?? ”, попита фенка, очевидно сюрпризирана от различен отговор на Андреа. „ Хората мъчно схващат самоиронията и сарказма ”, изясни русокоската. „ Имаш ли някакви ремонти по лицето си, с изключение на устни? ”, попита различен обожател. „ Не ”, беше сбита Андреа.

Андреа отговори и на въпроси, свързани с музикалната си кариера. Сред най-интересните бе дали би направила кавър на „ Ветрове ”, както на „ Повей ветре ” на Паша Христова. „ Да ”, отвърна певицата. Този отговор сигурно ще предизвика и въпроса по какъв начин би реагирала естрадната прима, в случай че разбере за желанието на фолкпевицата да показа собствен кавър на шлагера й „ Ветрове ”, писа Уикенд.

Андреа съкруши още с откровението, че се е подложила на фрапантна диета и единствено за месец е свалила внушителните 10 кг. Фолкзвездата сподели резултата с няколко фрагменти от Дубай, където беше на отмора с другари, измежду които и Моника Валериева. Двете споделяха и клипчета. В едно от тях Андреа чупи стойка в предизвикателна розова нощница, която едвам скрива прелестите й.

Повече интерес провокира отговора на въпроса й за какво е напуснала компания „ Пайнер ”. „ Защото си мислех, че имам човек, на който мога да разгадавам на този стадий от живота си ”, отвърна Андреа. Феновете незабавно допуснаха, че става дума за някогашния й обичан – боксьорът Кубрат Пулев, с който имаха връзка над 10 години. Двамата се разделиха със скандал, а по-късно имаше мотиви да се разяснява помиряване. Сега май са в положителни връзки, разяснява се в сектора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР