Андреа напира за сватба, но родителите й са силно стресирани Не

...
Андреа напира за сватба, но родителите й са силно стресирани
Не
Коментари Харесай

Сватбата на Андреа уплаши родителите й!

Андреа напира за женитба, само че родителите й са мощно уплашени

Не че не желали дъщеря им да мине под венчило и да свие фамилно гнездо, само че се стряскали от бързата й връзка.

Те нямали нищо срещу 37-годишната им дъщеря да мине под венчило, да постави бяла рокля и в един по-късен стадий да дундурка бебе. Само че се тормозили, че певицата съвсем не познавала избраника си.

Но  турският артист Емре Озмен пристигал в България, с цел да се запознае с родата й. Турската звезда и поп фолк певицата се познавали от няколко месеца, само че се влюбват, като в сантиментална сапунка и към този момент не могат един без различен.

Двамата се залюбиха предходната година, когато Андреа снима клип към песента си в Турция, а турския с@кссимвол бил основно настоящо лице.

За да е по-близо до гаджето си Андреа постоянно отскачала до мегаполиса Истанбул. Двойката отпразнува нова година в един от най-лъскавите заведения за хранене в Турция.

Озмен не стопира да качва фотоси на Андреа, като под фотосите непрекъснато написа „ моето момиче “.

Само че родителите й се тормозили, че щерка им не познава бъдещия си младоженец, тъй като връзката им била едвам от няколко месеца.

При състояние, че Андреа и Кубрат Пулев бяха дружно 13 години, само че боксьора я изпързаля и даже направи деца на друга, до момента в който сякаш бе влюбен във фолкаджийката. Затова терзанията им били основателни.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР