Андреа намери ново приложение на силиконовите си гърди. Години наред

...
Андреа намери ново приложение на силиконовите си гърди. Години наред
Коментари Харесай

Андреа лъсна в сайт за възрастни

Андреа откри ново приложение на силиконовите си гърди. Години наред ги пъчеше в клипове, по корици на списания и по участия, а в този момент е в ново амплоа.

Певицата продава еротичните си фотоси на платформата „ Онли фенс “, която в чужбина е доста известна. Тя показа профила си там с родната публика. Иначе до момента русокоската единствено загатваше платформата или за опита си в нея, само че с закачлив звук, най-вече при включванията си онлайн в обществените мрежи, с цел да беседва с фенове. Така че все имаше доза неизясненост дали приказва съществено, че фактически качва свои фотоси там.

Нещо повече- Андреа показа профила си в „ Онли фенс “  в обществената мрежа, с цел да могат почитателите й да се абонират. За жал, без авансово да прегледа наличието от еротични снимки. Андреа желае 18.99 $ на месец от всеки, неутолим да я гледа разголена. Запознати описват, че там са снимани и интимните й елементи.

Предполага се, че никой няма да заплати, с цел да я гледа гола, като се има в поради, че тя се демонстрира по този начин по участия и в обществените мрежи. Носи тоалети, които оставят напълно малко на въображението.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР