Андреа и Кубрат Пулев са заедно от цели десет години.

...
Андреа и Кубрат Пулев са заедно от цели десет години.
Коментари Харесай

Андреа разкри горчивата истина за връзката си с Кубрат Пулев! Виж Тук:


Андреа и Кубрат Пулев са дружно от цели 10 години. Но за първи път фолк певицата разкри някои нелицеприятни обстоятелства за дългогодишните им връзки.

Оказва се, че боксьорът е много непоколебим към половинката си, защото непрекъснато й нареждал какво може да прави и какво- не. „ Той ми не разрешава доста неща “, призна за първи път русокоската.

разкрива, че взаимното им общуване много наподобява на казарма. Кубрат й бил наложил непоколебим режим. Боксьорът претендирал тя да си ляга и да става в тъкмо избран час.
Категорично й забранявал още да пуши наргиле, както и да употребява алкохол. Не й разрешавал даже чаша вино.

Въпреки доста му забрани, певицата признава, че двамата са доста щастливи дружно. Въпреки че действително са разграничени през половината от годината, поради тренировките му в Германия.

За празниците Кубрат Пулев си е в България и ще ги прекарат дружно. През зимата той има по- дълга отпуска и тогава с Андреа нормално си подаряват някоя сантиментална почивка – било в чужбина или из някой от зимните ни курорти.

Двамата не обичат да разясняват щекотливата тематика с възможната им женитба. Нито певицата се е разбързала, нито Кубрат. Той първо желае да завърши дефинитивно с кариерата си в бокса и тогава да сътвори семейство. Андреа няма различен избор, с изключение на да одобри решението му. След като напусна „Пайнер“ преди три години, певицата се пробва да сътвори ария, с която да пробие на интернационалната сцена.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР