Андреа хвърли нова бомба с признанието, че е пробвала хитовите

...
Андреа хвърли нова бомба с признанието, че е пробвала хитовите
Коментари Харесай

Андреа хвърли нова бомба

Андреа хвърли нова бомба с признанието, че е пробвала хитовите инжекции за намаляване „ Оземпик “, които обаче крият и съществени опасности. За разлика от огромна част от хората, които опират до тях, тя е безапелационна, че се отхвърля от „ Оземпик “-а и ще продължи да се вталява, само че залагайки на нормалното недояждане.

В прям диалог с нейни почитатели в Инстаграм, тя уточни, че въпросните инжекции са извънредно рискови, защото забравяш да пиеш вода. Освен това би трябвало да се занижи доста количеството на одобряваната храна, защото в противоположен случай е рисково.
Заради всички тези опасности, избира да поддържа фигурата си по обичайния метод – с апетит.  

Тя разяснява с въодушевление и редица въпроси, които са много по-лични. Сред тях бе и този: „ Как е с хормоните в последно време? “, на който дава отговор: „ Перфектно. Някакъв хормонален дисбаланс ли виждате в мен? Наскоро ги изследвах, всичко е ток и жица “.

Андреа продължи да дава отговор на въпросите на почитателите и призна, че би направила дует със Софи Маринова, която съгласно нея е №1 – същински готин и добър човек, а и доста надарена.  
Заяви, че би направила дует и с Ивана, с което евентуално е изненадала огромна част от почитателите си. въпреки двете да са много разнообразни изпълнителки, са положителни приятелки. 

На въпроса към Андреа дали би направила дует с Азис, тя възкликва, че е дочула, че той ще прави с Мадона, след което избухва в неукротим смях. 
В звук с шегата й се появи почитател, който съобщи, че чака да направи дует с Лейди Гага.
Тя бе безапелационна, че незабавно откакто Азис направи дует с Мадона, тя ще направи с Лейди Гага.

Изведнъж обаче се запита за какво е такава, давайки си сметка, че постоянно иронизира хората. Зачуди се дали не може да бъде почтен и чист човек и даже попита дали е зла.
Призна, че се пробва да бъде „ добричка “ само че от време на време не може да се сдържи, защото иронията й се оказва по-силна.

В умозаключение тя уточни, че може да е „ куку-перко “ и всякаква друга, само че е безапелационна, че не е зла. По-скоро дефинира себе си като иронична и занимателна. Никога не е навредила на никого и не се е заяла с някого, без да бъде провокирана. На всички, тръгнали с положително към нея, отговаряла по същия метод. в този ред на мисли счита себе си за обективен човек.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР