Андреа е изпълнителката, която продължава да прославя името на България

...
Андреа е изпълнителката, която продължава да прославя името на България
Коментари Харесай

Андреа спечели две международни награди. Записва дует със световна звезда

Андреа е изпълнителката, която продължава да популяризира името на България със своите интернационалните триумфи, осведомят от PRofile international. На тазгодшните блестящи музикални награди “En Moda International Awards Night”, които се организираха на 20 юни 2018 в северната част на Кипър (Кирения) Андреа получи приз за музикалните си планове през годините. Певицата бе отличена с две награди - “Най-добър реализатор от България” и “Най-бляскав Европейски изпълнител”.

На церемонията по връчването на премиите участваха и други известни реализатори от разнообразни страни. Сред наградените бяха световноизвестните Otilia, Anda Adam, Mario Joy, Faydee, Claydee, Super Sako и други, с които Андреа съумя да се сближи.





Андреа очарова публиката пък със ужасно шоу и осъществяване на някои от последните и интернационалните шлагери и по този начин сподели за какво известността ѝ пораства отвън границите на България.



Певицата съумя да се срещне и с нашумелия в последно време американски реализатор Super Sako. Той закупи известност с песента Mi Gna, в която вземат участие Maître GIMS и Hayko. Super Sako и Андреа ще запишат идващия си нов план дружно. През септември чакаме звездата с присъединяване в България.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР