Андреа дълго време беше обект на внимание, но не заради

...
Андреа дълго време беше обект на внимание, но не заради
Коментари Харесай

Гореща и провокативна: Андреа се стопи и показа секси тялото си без филтри

Андреа дълго време беше обект на внимание, само че не поради песните и клиповете си, а тъй като изпълня. Певицата показа в свое изявление, че е имала здравословни проблеми, които са се отразили на тежестта ѝ. В интернет обаче родните звезди никой не щади, а подигравките са ежедневни. 

Певицата отнесе много хейт, тъй като е напълняла, само че тя не показваше, че се нервира на мненията. Е, прекаляваше с фотошоп и филтри, само че и това ѝ простихме. Признаваме, че малко ни липсва остарялата Андреа, само че наподобява тя се е заела съществено със своята осанка.

Виж още: Ето това е обич! Гери и Радо от " Един за различен " на сантиментална отмора, тя му се обясни 

 

Блондинката е на остров Крит, където разпуска с другари, само че на нас ни направи впечатение, че е в топ форма, а по фотосите няма и диря от в допълнение разрасяване. С просто око се вижда, че Андреа е свалила много килограми, а това я прави супер уверена в себе си. 

Виж още: Секси провокация: Гери Стаменова сподели тяло за грях, побъркаха я с коментари 

Наскоро изпълнителката на " Употребена " разкри в Instagram, че е обвързана, само че не разкри повече елементи. Дано новата обич да предизвика Андреа да покаже на какво е способна, когато е на сцената. Време е да забележим още веднъж един самоуверен и провокативен актьор, тъй като сегашните са ни малко... скучни.

 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР