Андреа даде сериозна заявка, че вече няма да кара феновете

...
Андреа даде сериозна заявка, че вече няма да кара феновете
Коментари Харесай

Андреа е решила да промени начина си на живот

Андреа даде сериозна поръчка, че към този момент няма да кара почитателите си да чакат с месеци нова ария от нея. Блондинката заяви в онлайн диалог с фенове, че работи по пет части по едно и също време и доста скоро ще снима клипове. Въпреки че е решила да е по-продуктивна, Андреа ще продължи с пътешествията си, а не, както преди години, най-вече да работи, без почивка.

„ Много години не си взимах почивки. Никъде не пътувах за мое наслаждение, макар че постоянно комбинирам работата със фотоси, на никое място не отивам просто ей по този начин някъде ”, показа Андреа. Тя се включи от гръцкия остров Миконос, където до преди дни бе с екипа си от гримьор, коафьор и несъмнено, фотографът Тибор Голоб, с който най-често пътува. Покрай празненства по заведения и яхти, плажуването и късите пътешествия из острова, Андреа позираше за фотосесии. Вече щяла се старае да поделя по равно времето си сред работата и заниманията, тъй че да се усеща добре. Преди рядко си разрешавала ваканции. „ И в този момент може би ми се живее малко повече от преди. Аз обичам работата си, само че някой път ти се желае просто да пътуваш повече, да живееш малко по-различен живот, да промениш живота си ”, показа Андреа. Смята, че истината е в салдото - хем да пътува, хем да прави нови песни.

И до момента в който беше по отношение на боксьора Кубрат Пулев, с който бяха повече от 10 години дружно, Андреа рядко си позволяваше почивки. Най-често през лятото певицата и спортистът прекарваха няколко дни в Турция. Работата обаче сякаш бе преди всичко и за двамата. Андреа промени целите си след трагичната раздяла с Кубрат през 2020 година Тогава около новината за раздялата, певицата разгласи, че той ѝ е изневерявал. Още към края на връзката им, Андреа се сблъска и с друго тестване. Заради тревога и меланхолия, певицата посещаваше психолог, дори пиеше и успокоителни хапчета. Самата тя е споделяла, че преди края на връзката си с Кубрат, търсила поддръжка от него, само че не я разбирал. Тъкмо поради натрупването на стрес и отрицателните прочувствени положения, в които изпадала, Андреа почнала да пълнее.

Днес този сложен интервал наподобява е зад тила ѝ, още повече, че певицата се втали фрапантно. По-важното е, че тя към този момент се усеща по-добре. Работи интензивно по нови песни, с цел да се завърне на първите места в попфолк класациите. Неотдавна Андреа бе за няколко дни в Армения и около разглеждането на забележителности, работи по дуета „ Интуиция ” с тамошната звезда Саргис Авестисян. Премиерата на песента бе при започване на юли. В средата на същия месец пък отпътува за Албания, където прекара две седмици, като отново съчета почивката с работата. Тя показа, че тогава работила по три песни. Едната е от композитора Оцко, от който певицата имала и второ ново парче. „ Така че дотук работя по пет песни. Просто не съм снимала клипове на този стадий, само че ще фотографирам ”, разясни Андреа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР