Андреа Бочели зарадва почитателите си с новия албум Believe“ –

...
Андреа Бочели зарадва почитателите си с новия албум Believe“ –
Коментари Харесай

Андреа Бочели изпраща послание за вяра, надежда и любов

Андреа Бочели зарадва феновете си с новия албум „ Believe “ – трогателна и персонална сбирка от песни, които са празник за силата и хубостта на музиката.

Албумът е забележителна сбирка от песни, които са поддържали и вдъхновявали Андреа Бочели през годините. В него са включени и дуети с Алисън Краус и Чечилия Бартоли, неиздадено произведение от късния интервал на именития италиански композитор Енио Мориконе, както и „ Gratia Plena “ – финалната ария от кино лентата “Fatima ”.

Специално за албума Андреа Бочели композира и свои персонални интерперетации на великите класики „ Ave Maria “ и „ Padre Nostro “.

„ Believe “ преглежда доста персонални за тенора тематики.

“Концепцията зад албума е основана на 3 думи - религия, вяра и състрадание. Това са тези 3 изключителни неща, които придават смисъл и комплектност на нашите животи. Хубавата музика носи със себе си мощно обръщение за мир и другарство, демонстрира ни хубостта и ни оказва помощ да отворим сърцата и мозъците си ”, споделя Андреа Бочели.

Тенорът разгласи и извънреден световен лайвстрийм концерт с билети - „ Believe in Christmas “, който ще се излъчи онлайн от оперната зала Teatro Regio di Parma в Парма, Италия, на 12 декември 2020 година.

Единственото по рода си, снимано от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи осъществявания на Андреа Бочели, който ще получи поддръжка от други музиканти и специфични звездни посетители.

Концертът ще бъде стриймван онлайн в целия свят в разнообразни часови зони. За спектакъла Бочели се доверява на изобретателния шеф Франко Драгоне (познат от впечатляващите си планове с Цирк дю Солей), с който тенорът приготвя магическа стратегия за начало на празничния сезон.

Албумът „ Believe “ и новината за коледния концерт идват няколко месеца след „ Музика за вяра “ – събитие, по време на което Андреа Бочели направи вълнуващи осъществявания на класики в безусловно празната катедрала Дуомо в Милано на католическия Великден.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР