Андреа Бандова или просто Андреа Банда Банда вече не е

...
Андреа Бандова или просто Андреа Банда Банда вече не е
Коментари Харесай

Взрив: Ето защо гаджето на Андреа Банда Банда търпи обидите и заповедите й!

Андреа Бандова или просто Андреа Банда Банда към този момент не е панелистка при Гала, само че продължава да се вре под светлините на прожекторите, когато и както може. Днес обаче тематиката е не работата, а връзката й, която от шест години е с 39-годишния финансист Иван Ганчев.

Всички към Иван настояват, че той е на светлинни години от Банда - уталожен, сериозен, интелигентен и също от положително и богато семейство като нейното. Именно тези обстоятелства шокират мнозина и се питат две неща - за какво тогава въобще е с лигавата Андреа, а в случай че действително желае да е с нея, за какво не й предложи брак?!

Знаем, че двамата живеят дружно, само че и нееднократно сме ставали очевидци на това по какъв начин Банда го демонстрира в смешна и неуместна за един мъж светлина, или непосредствено го наскърбява, под формата на сякаш шегички.

" Как това начетено и съществено момче я търпи тази?! ", питат напряко по форумите. Е, ето, че близки до Андреа разкриха повода, която се оказа повече от прозаична.

Чисто и просто Иван през целия си живот е бил предан на образованието и работата си като по никакъв метод не е коцкар. Именно неопитността му с нежния пол го карала да се стеснява и даже да не поглежда встрани. Реално, с цел да се загаджат, Андреа го свалила и била уверена, че Ганчев ще е неин до гроб, или най-малко до момента в който тя желае.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР