Андреа Банда е скъсала окончателно с предаването На кафе по

...
Андреа Банда е скъсала окончателно с предаването На кафе по
Коментари Харесай

Андреа Банда окончателно скъса с „На кафе”

Андреа Банда е скъсала дефинитивно с предаването „ На кафе ” по Нова телевизия, тъй че феновете въобще да не я чакат. Лъчезарната инфлуенсърка няма да се завърне в екипа на водещата Гала, от който влизаше и излизаше на интервали ту поради промяна на концепцията на рубриката си, ту поради прочувствени и физически неразположения, породени от бърнаут.
 

„ Беше малко като разкъсване по-скоро. Не е да кажем, че аз тотално да съм блъснала брадвата в тези връзки ”, показа Андреа Банда преди дни в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” по Би Ти Ви. Ценно й било, както и огромно наслаждение, да прекара толкоз време с дамата в България с най-вече жив ефир, а точно Гала. Въпреки това Андреа Банда регистрира честата смяна на ролята си в предаването „ На кафе ”.

Тя водеше кино графа, която след това бе трансферирана на Стаси Кара. Андреа все продължаваше да разяснява филми и звезди, като дори с колежката й ходеха на кино фестивала в Кан. Зрителите на предаването помнят чаровната брюнетка и като участник в панела с коментаторите, само че някак все бе настрана и сякаш мъчно се преборваше да вземе думата. По едно време Андреа Банда споделяше любопитни вести и по-специално с популярни  инфлуенсъри. Това блуждаене в предаването „ На кафе ”, което Андреа съчетаваше с рекламирането на всевъзможни артикули в обществените мрежи, в един миг се утежни от бърнаута, който я връхлетя и я изкара от нормалния й темп.

Безсънието й, от което страдаше от много време, се утежни още повече и Андреа Банда стигна до там, че да спи по 2-3 часа на денонощие с месеци наред. Бореше се още с меланхолия и тревога. В последна сметка Андреа към този момент не се усещаше добре освен прочувствено, само че и физически. Затова в разгара на тв сезона през есента на предходната година чаровната брюнетка изчезна от ефира на „ На кафе ”, както и от обществените мрежи, което към този момент бе огромна изненада за почитателите й, защото по принцип е много дейна. Докато всички се чудеха каква е повода да липсва в медийното и интернет пространство, Андреа изкара 10-дневната лечебна стратегия „ План да бъда ” на кръстницата си Биляна Савова. И по-късно инфлуенсърката продължи да работи за възобновяване си. Завърна се и в „ На кафе ”, само че не за дълго.

Лятото Андреа Банда прекара най-вече в отмора , а през новия тв сезон не се появи паралелно до сътрудниците си в предаването на Нова тв, което незабавно повдигна въпроси дали изобщо ще се завърне на екран. „ Някак си все не можех да си намеря мястото. За мен е доста значимо, тъй като от дете си представям, че върша шоу, развеселявам и съм част от нещо такова, обаче би трябвало в действителност да ми идва от вътрешната страна. Това, за което приказвам, това, което върша, същински да го усещам. Може би не съумях да си намеря изцяло мястото, само че може би главната причина е нещо, което стартира като бърнаут ”, показа Андреа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР