Андреа Аксе от Hells’s Kitchen определено се отличи доста с

...
Андреа Аксе от Hells’s Kitchen определено се отличи доста с
Коментари Харесай

Защо Андреа от Hells’s Kitchen спря голите снимки

Андреа Аксе от " Hells’s Kitchen " несъмнено се отличи много с наличието си в кулинарното риалити предаване . Красавицата от Холандия е доказателството, че хубостта ще избави света, само че с готвенето го прави една концепция по-добър.

Аксе показа пред Vbox7, че е в България по две аргументи – любовта и работата ѝ . Готвенето ѝ е огромна пристрастеност, а на ние добре видяхме, че несъмнено има гений. " Записах се в  " Hells’s Kitchen ", тъй като обичам да сготвям, одобрявам предаването, а и обичам да върша неща с храната. Доставя ми огромно наслаждение ", описа Андреа.

Кулинарията не е единствената пристрастеност на Андреа. Тя обича да рисува, обича животните, само че най-вече обожава децата и показа, че доста би желала да направи мастър клас за деца, в който да ги учи да готвят.

В живота си Андреа се разказва като един естествен човек. Доста мъже се интересуват от хубавицата, само че тя е съществено обвързана. Все отново показа, че харесва мъже, които могат да я пазят, да се усеща сигурна и спокойна, само че и нещо друго, а точно - да са джентълмени.

Известността не тормози Андреа, както и голотата, с която също е много известна в нета. Тя описа, че еротичните фотоси са единствено по работа, а в живота си не наподобява по този метод. " Имам повече разголени фотоси в Instagram, тъй като това е специалността ми. Имала съм доста фотоси за компании, тъй като съм модел, а и те го изискваха от мен. В момента се занимавам с много по-различни неща, тъй че – без повече голи фотоси от мен! ", разкрки още Андреа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР