Андре Онана настоя, че Манчестър Юнайтед е дошъл да спечели“

...
Андре Онана настоя, че Манчестър Юнайтед е дошъл да спечели“
Коментари Харесай

Андре Онана отвърна на Върджил ван Дайк с остра забележка след „арогантното“ копие на Ман Юнайтед

Андре Онана настоя, че Манчестър Юнайтед е „ пристигнал да завоюва “ след нулевото тъждество на тима му против Ливърпул на Анфийлд в неделя.

Юнайтед беше ударен от Върджил ван Дайк на цялостен работен ден, защото капитанът на Ливърпул съобщи, че " имаше единствено един тим, който се опитваше да завоюва мача ". Рой Кийн беше гневен от забележката на Ван Дайк и сподели, че " явно има известна надменност, излизаща от него ".

Онана също не е склонен с оценката на Ван Дайк. Вратарят на Юнайтед беше запитан за мислите си по отношение на спечелването на точка от Мърсисайд, откакто множеството специалисти ги бяха отписали. Отборът на Ерик загар Хаг отпадна от Европа единствено пет дни преди мача в неделя.

Юнайтед също изпитва усложнения във Висшата лига, изоставайки с 10 точки от Ливърпул. Въпреки че посетителите се опълчиха на критиците, Онана не беше удовлетворен. „ Не е неприятно, можеше да е по-добре, тъй като дойдохме тук, с цел да спечелим “, сподели той пред beIN Sports. „ Ние сме Манчестър Юнайтед.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР