Андре Агаси заяви, че Новак Джокович има всички шансове да

...
Андре Агаси заяви, че Новак Джокович има всички шансове да
Коментари Харесай

Агаси: Джокович е готов да се бори за титлата, Кирьос има нужда от треньор

Андре Агаси съобщи, че Новак Джокович има всички шансове да завоюва Откритото състезание на Австралия. Американската тенис легенда, който е треньор на сърбина, добави, че не се тормози за физическото положение на Джокович.

" Нямам по какъв начин да го укривам. Някой би трябвало да завоюва три сета против него и това е в действителност, в действителност доста мъчно, разяснява Агаси. - Възстановяването не е нещо, за което се тормозя при него. Новак е необикновен физически и има дарба да се възвръща, която аз нямах. Може би става дума за това по какъв начин тялото му е направено, какъв брой е ефикасен той и какъв брой е работил. "

Джокович дойде в Мелбърн без да играл мач от шест месеца и с въпросителни към травмата в лакътя. С изменен сервис 30-годишният сърбин към този момент преодоля два кръга. Носителят на 12 трофеи от Големия шлем се оправи и с бруталната горещина по време на дуела против Гаел Монфис.

But @AndreAgassi's hat was the real MVP pic.twitter.com/falvsDX9en
— #AusOpen (@AustralianOpen) 16 January 2018
Агаси разяснява и бъдещето на Ник Кирьос, който на следващия ден ще се изправи против Григор Димитров на осминафиналите. Американецът съобщи, че Кирьос няма да осъществя капацитета си, в случай че не си откри треньор. " Да се справяш самичък и да нямаш достъп до неща, които са опитвани и уроци, които са научени, е непредизвикана неточност. Но да си без треньор е по-добре, в сравнение с да си с неверния треньор ", съобщи Андре.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР