Анджелина Джоли участва в смела фотосесия на списание Нешънъл Джиографик

...
Анджелина Джоли участва в смела фотосесия на списание Нешънъл Джиографик
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с екзотична фотосесия за Световния ден на пчелите

Анджелина Джоли взе участие в смела фотосесия на списание " Нешънъл Джиографик " във връзка Световния ден на пчелите (20 май).

„ Да опазим пчелите е едно от нещата, които можем да създадем в този свят, изпълнен с проблеми и неприятни вести. Много хора не подозират какви вреди нанасят на природата с метода, по който живеят. Те не желаят да бъдат деструктивни, само че просто не знаят какво да купят и какво да употребяват, с цел да щадим околната среда. Аз самата нуждая се от такава информация и задачата на акцията е да бъдем потребни на всеки “ – споделя 45-годишната актриса пред списанието.



Анджелина Джоли е лице на програмата на ЮНЕСКО Women for Bees, чиято цел е да подкрепя дами пчелари по целия свят.

Преди екзотичната фотосесия с пчелите тя не се е къпала три дни.



„ Казаха ми да не се окъпвам, тъй като миризмите от козметиката ще объркат пчелите. Преди фотосите сложиха памук в ноздрите и ушите ми, с цел да не се изкушават насекомите да влязат там “ – споделя актрисата.

„ Планетата е за всички. Всеки оказва въздействие на другите, по тази причина би трябвало да сме деликатни. За мен бе огромна чест да вземам участие в тази фотосесия. Усетих връзката с тези прелестни същества “ – обобщава Анджелина Джоли.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР