Анджелина Джоли трябва да поправи връзката на шестте си деца

...
Анджелина Джоли трябва да поправи връзката на шестте си деца
Коментари Харесай

Съдия се скара на Анджелина Джоли заради Брад

Анджелина Джоли би трябвало " да поправи " връзката на шестте си деца с татко им Брад Пит. Това постанови съдията от завършилото дело по развода на актьорите, който дефинира по какъв брой време Пит ще може да прекарва с децата си това лято. Той добави, " че неналичието на връзка с бащата е нездравословно за децата и е значимо всяко от тях да има здрава и мощна връзка и с двамата си родители. "

 Снимка 313375

Джоли и Пит са родители на 16-годишния Мадокс, 14-годишния Пакс, 13-годишната Захара, 12-годишната Шайло и 9-годишните близнаци Вивиън и Нокс. Преди две години актрисата подава молба за бракоразвод, като цитира " непоправими разлики " за причина. С изключение на Мадокс, който самичък ще взема решение при кого да прекарва повече време, останалите би трябвало да бъдат в контакт с татко си и да прекарат най-малко по 4 часа дневно с него от 8-и до 17-и юни. От 27 юни до 1 юли Брад Пит ще бъде с децата си по 10 часа дневно. Освен това Джоли би трябвало да му даде телефонните номера на всяко от тях, като няма право да се намесва в диалозите им или да чете известията посред им.

 Снимка 313367

Анджелина Джоли работи по втората част на " Господарката на злото " в Лондон това лято, а Брад Пит се снима в новия филм на Куентин Тарантино в Лос Анджелис. Това е повода шестте им деца да бъдат принудени да пътуват непрекъснато сред Европа и Съединени американски щати, с цел да бъдат и с двамата си родители.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР