Анджелина Джоли получи неочакван припадък. 44-годишната актриса бе в Колумбия

...
Анджелина Джоли получи неочакван припадък. 44-годишната актриса бе в Колумбия
Коментари Харесай

Лекари притеснени за живота на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли получи непредвиден пристъп. 44-годишната актриса бе в Колумбия по филантропична задача, само че там изгуби схващане от безсилие. Състоянието на холивудската звезда било притеснително. След като изгубила схващане, Джоли с компликации била приведена в схващане. Цялото й обграждане упорствало тя да посети болница.

След завръщането си от Колумбия, Анджелина насилствено отишла в болница, само че си тръгнала, без да изчака резултатите от теста, като споделила, че не се интересува. А когато резултатите й били изпратени, актрисата отказала да каже на никого какво споделят.

Някаква информация в медиите въпреки всичко изтече. Лекарите предизвестили Джоли: в случай че тя не промени отношението към организма си, може да почине. Жизнените органи могат да спрат да работят. И има аргументи за безпокойствие: актрисата яде доста малко и неравномерно. Така в антуража й описаха, че Джоли не може да яде няколко дни поред, задоволявайки се единствено с дребни късчета, които „ хване “ в придвижване. Актрисата е достигнала сериозна степен на загуба на тегло.

В същото време Джоли, вместо да се заеме със здравето, просто скрива измореното си тяло под обстойно облекло. В Колумбия имаше един случай - ръкавът й се отметна и хората в близост видяха голата ръка на актрисата. Било просто ужасно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР