Анджелина Джоли е оставила на заден план киното, за да

...
Анджелина Джоли е оставила на заден план киното, за да
Коментари Харесай

Анджелина Джоли сменя киното с готварски курсове и чистене на кучешко ако

Анджелина Джоли е оставила на назад във времето киното, с цел да се отдаде на дома и фамилията си. Тя посещава готварски курсове и прави елементарни неща, като да почисти след кучето, оповестява " Ройтерс ".

" Всъщност в този момент се усещам повече жена, тъй като се преценявам със себе си, поставям фамилията си преди всичко и обръщам внимание на живота и здравето си. Мисля, че това прави една жена приключена ", споделя 42-годишната звезда, която предходната есен се раздели със брачна половинка си Брад Пит. В изявление за сп. " Венити феър " актрисата и режисьор споделя, че животът ѝ след раздялата с Брад Пит е концентриран върху здравето и децата й.

Най-новият филм под нейна постановка First they Killed My Father, за режима на алените кхмери в Камбоджа през 70-те, бе показан през февруари, а от септември потегля по стрийминг канала Netflix.

Отвъд промотирането му, Джоли споделя, че няма интерес към киното към този момент. Тя отдава всичките си старания върху грижата за шестте си деца и чака окончателното споразумяване на развода.
" От девет месеца се пробвам да бъда в действителност добра просто като стопанка, да разчиствам кучешкото в случай че, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ ", споделя актрисата и добавя: " Ставам все по-добра и в трите ". Пред списанието тя споделя, че децата й са " доста смели " след раздялата с Брад Пит.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР