Анджелина Джоли често може да бъде видяна да се разхожда

...
Анджелина Джоли често може да бъде видяна да се разхожда
Коментари Харесай

Анджелина Джоли пак шокира с външен вид, драмата й продължава, но...

Анджелина Джоли постоянно може да бъде забелязана да се разхожда с децата си в магазини или парка, само че съвсем в никакъв случай не ги води на обществени събития.

От jenata.blitz.bg към този момент ви показахме скандалната визия на Селин Дион, която причлича на ходещ скелет и като че ли е болна от някоя доста страшна болест . Разкрихме ви и какво шокиращо нещо направи Джоли с децата си преди време.

Затова почитателите й бяха доста сюрпризирани, когато видяха дъщерите и синовете й в съвсем цялостен комплект (с изключение на най-възрастния Мадокс, който отпътува да учи в Корея) на премиерата на кино лентата „ Господарка на злото 2”, който скоро ще бъде в кината.

Дженифър Анистън с разтърсващи самопризнания за развода си с Джъстин Теру и пъкъла, през който е минала

Това не беше всичко, което обаче шокира милиони. Външният тип на Джоли още веднъж е тематика номер едно. Актрисата наподобява все по-слаба и все по-плашещо наподобява на анорексичка. Тя твърди, че се усеща добре, само че всички са слисани от визията й.

Кадрите от премиерата на кино лентата са следващо доказателство за окаяното положение, в което тя се намира, колкото и да не си го признава.

Вижте шокиращи фотоси на Анджелина Джоли от премиерата на кино лентата, на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР