Анди Руис-младши разкри, че след загубата от Антъни Джошуа в

...
Анди Руис-младши разкри, че след загубата от Антъни Джошуа в
Коментари Харесай

Анди Руис станал 140 килограма след загубата от Джошуа

Анди Руис-младши разкри, че след загубата от Антъни Джошуа в края на 2019 година е изпаднал в меланхолия и е качил съществено тегло, достигайки 140 кг. Американският боксьор от мексикански генезис изненадващо нанесе първа загуба в кариерата на Джошуа през юни 2019 с нокаут, който го направи международен първенец в тежка категория. В този мач Руис тежеше 121 кг, а за реванша в Саудитска Арабия шест месеца по-късно той бе качил 7 кила.
" През последните месеци смъкнах към 20 кг. След загубата в Саудитска Арабия качих до 140. Бях депресиран, бях сърдит на себе си, тъй като знам, че трябваше да упражнявам. Знам, че трябваше да се показва по-добре в този мач. Но в никакъв случай не е късно, в този момент е моментът да видите новия и същински Анди Руис ", показа боксьорът, който на 1 май ще се изправи против Крис Ареола в Карсън, Калифорния.
 Защо не видяхме нокаут в мача сред Антъни Джошуа и Анди Руис? Защо не видяхме нокаут в мача сред Антъни Джошуа и Анди Руис?
Напълно справедливо Антъни Джошуа ликува като повторен първенец в международния бокс, откакто с извънредно показване в реванша против Ан...
" Притежавах всичко, имах поясите, бях на върха на света, само че одобрих това за даденост. Сега съм подготвен да си върна купите. Всичката здрава работа, която поставям, ще се отплати. Всички ще видят разликата. Готов съм за идващия си мач и го очаквам с неспокойствие. Ще потвърдя на всички, че бъркат за мен. Това е задачата ми ", добави Руис.
" Ареола не е елементарен противник. Той е мексикански боец, също като мен, който обича да хвърля бомби. Не се предава преди края. Така че аз би трябвало да бъда в топ форма. Можете да очаквате фойерверки ", разяснява идващия си противник Руис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР