Анди Рубин възнамерява да продаде компанията Essential, която успя да

...
Анди Рубин възнамерява да продаде компанията Essential, която успя да
Коментари Харесай

Създателят на Android окончателно се разочарова от смартфоните

Анди Рубин има намерение да продаде компанията Essential, която съумя да сътвори един смарт телефон и аксесоари за него. Ако въпреки всичко се пови нов смарт телефон Essential, то това ще стане без присъединяване на Рубин.
Bloomberg заяви, че Рубин възнамерява да продаде всички активи на Essential:  готовите устройства, патентите, прототипите и началните разработки. Към сегашен ден е известно, че от покупката на Essential се е заинтересувал един от феновете на марката. Рубин написа в своя Twitter акаунт, че не отхвърля плануваната продажба, само че и не изключва появяването на Essential Phone от второ потомство.

Преди време Рубин бе споделил, че работи върху няколко продукта, в това число върху нов смарт телефон и устройства за интелигентните домове. Тези устройства трябваше да излязат през 2019 година.

Анди Рубин е основателят на мобилната операционна система Android. След като продаде Android на Гугъл, той продължи развиването на тази Оценка за съвместимост. По-късно се включи в отдела на Гугъл, разработващ роботи. След известно време напусна Гугъл с цел да сътвори личната започваща компания Essential. Тези смарт телефони срещнаха огромни пречки от сертификационните органи и закъсняха с излизането на пазара. В последна сметка бяха продадени единствено 150 000 бройки Essential Phone.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР