Анди Мъри загуби и втория си мач след завръщането в

...
Анди Мъри загуби и втория си мач след завръщането в
Коментари Харесай

Мъри обмисля да играе на по-ниско ниво, преди да се завърне пак в Тура

Анди Мъри загуби и втория си мач след завръщането в шампионатите на сингъл, само че вижда усъвършенствания в играта си спрямо първия дуел против Ришар Гаске в Синсинати. Миналата седмица някогашният №1 загуби на старта от французина с 4:6, 4:6, а през днешния ден, въпреки и да се бори до самия край, отпадна в Уинстън-Сейлъм след проваляне от Тенис Сандгрен с 6:7(8), 5:7.

" Смятам, че някои неща се получиха малко по-добре днес”, сподели трикратният първенец от Големия шлем след срещата, представен от atptour.com. " Удрях топката може би малко по-чисто, в сравнение с в Синсинати. Мисля, че се придвижвах относително добре, с цел да доближи някои къси топки, които даже не тръгвах да пъдя предходната седмица. Така че има някои положителни неща, само че и доста детайли, които желая да подобря ".

" Физически се усещам добре, от позиция на обстоятелството, че не изпитвам болежка и дискомфорт. Просто съм малко по-уморен от нормално ", призна Мъри.

Andy Murray lost 7-6, 7-5 to Tennys Sandgren in the #WinstonSalemOpen first round last night.

Murray: ‘I think there was some good stuff in there. I think my ball striking was better than last week.’ pic.twitter.com/t7bHBI29jN
— Spreadex Sports (@SpreadexSport) 20 август 2019 година Точно 210 дни, 8 часа, 25 минути и 24 секунди след сърцераздирателното известие, че може повече в никакъв случай да не играе, Анди Мъри се завърна в игра на сингъл. Двукратният първенец от Мастърс шампионата в Синсинати загуби мача си против Ришар Гаске от първи кръг на тазгодишния The Western & Southern Open с 4:6, 4:6, само че успеха му е в това, че още веднъж може да играе.

Той одобри " уайлд кард " от уредниците в Уинстън-Сейлъм, откакто в последния миг реши да прекрати присъединяване си в шампионатите на двойки и да пропусне US Open. Анди се записа за конкуренциите в Жухай и Пекин идващия месец, само че обмисля да играе и на по-ниско равнище, с цел да натрупа процедура.

" Наясно съм къде се намирам сега и какво е равнището ми. На този стадий съм конкурентоспособен, само че нивото ми би трябвало да бъде по-добро. Може би се нуждая от това да играя едно равнище по-ниско, с цел да натрупам мачове и да изградя играта си малко повече, преди да стартира да се състезавам още веднъж в Тура ", сподели Мъри.

Andy Murray Pondering Return To Challenger Tour Following Winston-Salem Exit https://t.co/XzYvsRE8Qq pic.twitter.com/GDERyHLWXX
— Ubitennis (@Ubitennis) 20 август 2019 година Съперникът на някогашния №1 в Уинстън-Сейлъм – Тенис Сандгрен, похвали съперника за показаната игра.

" Атмосферата беше страхотна. Всеки беше супер разчувствуван. Ясно е, че кариерата на Анди приказва сама по себе си. Да бъде тук и да се състезавам против него довечера, беше наслаждение ", сподели американецът след успеха.

" Мачът самичък по себе си беше доста оспорван. Първият сет можеше да отиде на сметката и на двамата, а да го затворя, бе същинско облекчение. Двусетовият дуел се оказа под напрежение, дълъг и физически изискващ, а аз съм благополучен, че прекосих през него ", сподели Тенис Сандгрен.

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР