Анди Мъри стана поредната елитна фигура в тениса, която разкритикува

...
Анди Мъри стана поредната елитна фигура в тениса, която разкритикува
Коментари Харесай

Анди Мъри също разкритикува Джокович и Adria Tour


Анди Мъри стана следващата елитна фигура в тениса, която разкритикува организацията на Adria Tour и я дефинира като неприятна за имиджа на спорта.

“Като погледнем обратно, виждаме, че не е трябвало да се случва. Не е изненадващо, че толкоз хора дадоха позитивни проби, откакто видяхме фрагменти от празненството на играчите и деня на децата. Нямаше обществено разграничаване.

 Георги Стоименов: Никой не е предложил или претендирал от Григор да си направи тест

Някои може да си мислят, че това слага под въпрос US Open, което е по този начин. Но ограниченията и протоколите в Съединени американски щати ще бъдат разнообразни от тези в Сърбия и Хърватска. Например, няма да има почитатели. Коронавирусът не се интересува от това кой какъв е и какво прави. Трябва да го почитаме и да почитаме разпоредбите.

Не мисля, че това събитие беше положително за тениса. Единственият положителен факт е, че до момента в който не е безвредно, няма да имаме почитатели и това ще понижи рисковете от заразяване”, сподели Мъри след успеха си с 6:2, 6:2 над Лиъм Броуди в демонстративния шампионат “Битката на британците”, провеждащ се в Лондон при закрити порти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР