Анди Мъри ще вземе участие в Откритото първенство на САЩ

...
Анди Мъри ще вземе участие в Откритото първенство на САЩ
Коментари Харесай

Анди Мъри на линия за US Open


Анди Мъри ще вземе присъединяване в Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис. Контузията, която му наруши подготовката за последния за годината шампионат от Големия шлем е отшумяла в точния момент и той ще е на линия за надпрварата, съобщи ДПА.

Трикратният победител от шампионати в Големия шлем и първенец на " Флашинг Медоуз " от 2012 трябваше да се откаже от участие  на " Мастърсите " в Торонто и Синсинати поради скъсване на коремен мускул.

" Първите пет или шест дни беше мъчно. Имаше доста разнообразни диагнози ", сподели той.

" Това е мъчно място за скенер и заради това нямаше изясненост в първите дни. След това пристигнах в Ню Йорк доста по-рано и отидох в една болница, където прегледаха фотосите ми. имаше малко скъсване, което заздравяваше. Последните пет-шест дни тренировките бяха в действителност положителни. Не съм имал проблеми при сервиса ", добави още тенисистът.

" Очевидно е, че не можеш да изкараш седмица, без да сервираш и след това да започнеш отначало. Трябва да го направиш последователно. Не беше съвършено, само че мускулите ми са добре ", разяснява Мъри.

Той стартира присъединяване си в Ню Йорк против французина Корентен Муте, номер 71 в света.

Ако премине през този кръг, във втория най-вероятно ще се изправи против българина Григор Димитров, който има за противник Алекс Молчан от Словакия в откриващия си дуел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР