Анди Мъри ще направи своя дебют на Laver Cup през

...
Анди Мъри ще направи своя дебют на Laver Cup през
Коментари Харесай

Мъри се присъединява към Надал и Федерер на Laver Cup


Анди Мъри ще направи своя дебют на Laver Cup през септември, когато ще се включи към тима на Европа паралелно до Рафаел Надал и Роджър Федерер.

Надпреварата включва шестима европейци и шестима представители на останалия свят, които се съревновават в границите на три дни.

„Обичам да вземам участие в тим, шампионатът има превъзходен интензитет и превъзходна атмосфера. Чух доста положителни неща и съм разчувствуван от това, че ще съм съотборник на Роджър и Рафа,“ сподели по тематиката някогашният №1.

Трикратният първенец от Големия шлем трябваше да се оправя със серия от травми през последните години, в това число и интервенция за замяна на тазобедрената става.

Въпреки това последователно увеличи формата си и през днешния ден му следва да играе мач от втория кръг на Уимбълдън против Марин Чилич.

Бьорн Борг ще бъде капитан на тима на Европа, който победи на всяко от предходните четири издания: „Той е предан, борбен и въодушевяващ играч,“ сподели по адрес на Анди шведът.

От състава на „Останалия свят“ към този момент са оповестени Феликс Оже-Алиасим, Тейлър Фриц и Диего Шварцман. Техен капитан, както нормално, ще бъде Джон Макенроу.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР