Анди Мъри откри годината с участие на финала в Сидни,

...
Анди Мъри откри годината с участие на финала в Сидни,
Коментари Харесай

Пълен разгром за Мъри: Спечели едва един гейм и напусна турнира в Доха във втори кръг!

Анди Мъри откри годината с присъединяване на финала в Сидни, само че от този миг нататък по този начин и не съумява да покаже най-хубавото, на което е кадърен. Днес той трябваше да преглътне ново тежко проваляне, откакто бе тотално надигран от международния №16 Роберто Баутиста Агут, който не трепна нито за момент и отпусна едвам един гейм на двукратния първенец от Шлема, елиминирайки го след 6:0 6:1 за малко повече от час престой на корта. В спор за място на полуфиналите испанецът ще се изправи против спечелилия от дуела сред Даниел Еванс и Алехандро Давидович Фокина.

Още от дебютните минути на срещата британецът не бе на нормалното си равнище и непредизвиканите пропуски от ракетата му изобилстваха. От своя страна, Баутиста Агут бе хладнокръвен в изявите си и диктуваше напълно развоя на събитията, което докара до реализирането на три пробива в негова изгода и изцяло безпроблемен триумф в откриващия сет.

В началото на втората част Мъри постави завършек на серията от 7 следващи извоювани гейма от противника, само че това бе всичко, което съумя да стори английският представител в този мач, защото до края на дуела той по този начин и не откри ритъма си на игра. Това бе добре пристигнало за ибериеца, който продължи да господства на корта и не след дълго реализира два брейка, с цел да си узакони крайната победа.

A *statement* win
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР