Анди Макдауъл показа блестящ тен и кожа на Оскарите през

...
Анди Макдауъл показа блестящ тен и кожа на Оскарите през
Коментари Харесай

Анди Макдауъл показа блестяща кожа и на 64

Анди Макдауъл сподели ослепителен загар и кожа на Оскарите през 2023 година и на 64, означават международни медии. Младежкият тип на кожата й даже завоюва особено утвърждение, до момента в който връчваше премия с Хю Грант за най-хубав дизайн на продукция, който означи, че тя е употребила добър овлажняващ крем „ всеки ден през последните 29 години “.

64-годишната актриса се кълне в продуктите на известна марка, за които споделя, че вършат кожата й „ блестяща, плътна и хидратирана “. Независимо дали от нашите тв приемници или на аления килим, Анди Макдауъл постоянно свети. 64-годишната актриса изглеждаше изключително сияеща на Оскарите през 2023 година

„ Ние в действителност сме тук, с цел да създадем две неща. Първото е да се увеличи осведомеността по отношение на жизненоважното значение на потреблението на добър овлажняващ крем за лице. Анди употребява подобен всеки ден през последните 29 години “, сподели Грант, преди да се заяде: „ Никога не съм употребявал подобен през живота си. “

Грим-рутината на  Анди Макдауъл включва всекидневно хидратиране на кожата на лицето и деколтето. „ Знам, че дамите постоянно се тревожат за фините бръчици, само че това не е най-важното за мен. Имам доста суха кожа, тъй че за мен в действителност е значима хидратацията… Кремът прави кожата ми блестяща и мека “, споделя тя, добавяйки, че го употребява, с цел да смъква грима си преди сън.

Преди година, на 63 година, Анди Макдауел сподели, че „ в никакъв случай не се е чувствала по-красива. “ Тя показа мислите си за остаряването в особено изявление. Звездата от The Maid увери, че не усеща, че губи хубостта си, а вместо това просто се развива.

„ Остаряваме и сме красиви “, съобщи тя.

В свят, цялостен с артикули срещу стареене и бои за коса, Анди Макдауъл избра да прегърне естествената си хубост и да предефинира стареенето за дамите. В изявление за Fresh Air на NPR, актрисата, която в този момент е на 64 години, си спомня по какъв начин хората са я питали по какъв начин се усеща, когато навършила 40, знаейки, че „ в никакъв случай повече няма да работи “ заради възрастта си.

„ Най-лудите неща са ми казвали, когато навърших 40 “, споделя  Анди Макдауъл.

Актрисата споделя, че един път публицист я попитал какво е възприятието да остарееш и да загубиш хубостта си. „ Просто не можех да допускам. Казах й, че в действителност не усещам, че изгубвам хубостта си, това е просто друг тип хубост. Ние се развиваме и остаряваме, и това е част от процеса Остаряването не значи да загубиш хубостта си “, продължава тя, добавяйки, че нормално не задаваме на мъжете тези въпроси за остаряването.

Като дълготраен дипломат на L’Oréal, Анди Макдауъл споделя, че се надява да продължи да подсигурява, че по-възрастните дами са показани в промишлеността за хубост и знаят, че могат да наподобяват и да се усещат уверени на всяка възраст. Това беше една от главните й аргументи да остави да се види побелялата й коса през миналата година.

„ Косата ми стартира да става сребриста по време на Коронавирус пандемията, а дъщерите ми бяха в съседство с мен, тъй че ме виждаха от самото начало и ми споделяха: „ Изглеждаш супер и би трябвало да запазиш това “, споделя 63-годишната легенда и добавя, че се „ влюбила “ в новата си визия и решила да я резервира.

„ Трябва да кажа, че в никакъв случай не съм се чувствала по-красива. Не споделям, че всеки би трябвало да направи това…, само че на мен ми отива “, съобщи тя.

Макдауъл признава, че също е обмисляла пластична хирургия и един път даже е пробвала ботокс, само че от този момент е отказала козметичната интервенция върху лицето си (освен процедурите за лице) и се опира на естествената ди хубост.

Бившият модел на Calvin Klein обаче признава, че остаряването е било пътешестване.

„ Аз съм в развой на стареене “, признава тя пред Vogue през 2018 година – Това е пътешестване, само че не можеш да се върнеш обратно във времето. Не желая да се преструвам на това, което не съм и в никакъв случай не съм се срамувала от възрастта си. Искам да бъда положителна за това къде съм на всеки стадий от живота си. “

Сега тя прегръща годините, когато идват. „ Мисля, че остаряването е нещо, което или би трябвало да решите, че ви харесва, или не. Това е избор “, сподели тя в изявление за NPR. – Харесва ми, че хората се усещат удобно с това, че одъртявам. Мисля, че това е значимо обръщение за всички нас, че остаряваме и сме красиви. “

 infomax-logo-50-15-HW

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР