Андерсън Купър все още е „уморен“ от „ужасните“ си танци на сцената с Мадона

...
Андерсън Купър има смесени чувства относно времето, когато за кратко
Коментари Харесай

Андерсън Купър има смесени чувства относно времето, когато за кратко сподели една сцена с Мадона.

Водещият на CNN беше сред публиката в Barclays Center в Бруклин през 2015 г., когато кралицата на попа го изведе на сцената за танц по време на нейното турне "Rebel Heart".

Докато разговаряха с Кели Рипа за скорошен епизод от нейния подкаст Sirius XM „Let’s Talk Off Camera“, двамата приятели споделиха смях относно срамежливостта на Купър на сцената.

„Ужасен съм“, каза Купър. „Искам да кажа, харесах цялата идея, но харесвам и изживяването от нея. Не обичам видеото, което съществува за това, реалността.

Мадона повдигна Купър, докато изпълняваше „Unapologetic Bitch“, като го командваше пред тълпата.

„Не знаех какво, по дяволите, става. Бях ужасен. Танцувах ужасно“, каза Купър и добави, че тя е естествена на сцената.

„Всички гледаме как хората се представят на тези сцени и сякаш го карат да изглежда така, сякаш е толкова естествено и нормално“, каза той. „Дори начинът, по който приличат на танци, бягане, ходене по сцената. Аз си казвам: „Не, пропускам ли?“

Мадона подаде на Копър банан в един момент по време на изпълнението.

„Отварям го, започвам да го беля и да ям банана, а след това изведнъж започвам да се спускам надолу с този малък електронен асансьор, изчезвайки на сцената, точно като ям този банан“, спомня си Купър. "Не знам. И до ден днешен не знам какво се е случило.”

Рипа беше свидетел на всичко, каза тя, казвайки на Купър: „Ти стоеше там, облегнат на черна стена, ядеше банана и си каза: „Видя ли ме?“ Това каза. Това беше първото нещо, което каза. „Видя ли ме?“ Казах, „О, скъпа, цял Ню Йорк те видя.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР