Андерлехт - Стяуа е големият финал на LUKOIL CUP 2019.

...
Андерлехт - Стяуа е големият финал на LUKOIL CUP 2019.
Коментари Харесай

Невероятна драма изпрати Стяуа на финал срещу Андерлехт на LUKOIL CUP 2019

Андерлехт - Стяуа е огромният край на LUKOIL CUP 2019. Това стана ясно след изиграването на последните мачове от груповата фаза. Отборът на Андерлехт още през вчерашния ден си бе подсигурил мястото на финала и през днешния ден трябваше да се обясни противникът на белгийците. След страхотна драма и необикновен заключителен взлом Стяуа се класира за борбата за купата.

Преди изиграването на последния кръг румънците бяха в най-неизгодна позиция. Стяуа реализира сложна победа с 1:0 над Спартак, само че тимът от северната ни съседка се нуждаеше и от загуби на Интер и Бешикташ. Отборът на Интер бе прегазен от Андерлехт с 3:0, като по този метод белгийците записаха 6 победи в 6-те си мача. С съществена заслуга за триумфа на Стяуа бе и отборът на Ботев. " Канарчетата " бяха без шансове за по-предно класиране, само че изиграха доста мощен мач и победиха с 1:0 Бешикташ, хвърляйки в възторг малчуганите от Стяуа.

Битката за купата сред Андерлехт и Стяуа ще започва в неделя в 11:00ч. Час по-рано ще се организира и дуелът за третото място, в който ще се срещнат Спартак и Интер. И двете срещи ще се проведат на централния терен на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". Церемонията по закриването на шампионата ще започва директно след края на финала в 12:00ч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР