Андерлехт продължава да следи изкъсо звездата на Лудогорец - Бърнард

...
Андерлехт продължава да следи изкъсо звездата на Лудогорец - Бърнард
Коментари Харесай

Белгийски и хърватски грандове водят ожесточена битка за основен играч на Лудогорец

Андерлехт продължава да следи изкъсо звездата на Лудогорец - Бърнард Текпетей, който е мечтан за заместител на звездата на отбора Франсис Амузу. Сънародникът на футболиста на " орлите " сигурно ще бъде продаден след края на сезона, като част от получената сума ще бъде вложена точно в привличането на Текпетей, пишат медиите в Белгия.

Във вторник се появиха информации, че Андерлехт е отхвърли оферта от 10 милиона евро за Амузу, която е пристигнала от Ница. Френският клуб обаче ще изпрати ново предложение, защото освен те желаят нигериеца в състава си. Смята се, че Лудогорец прави оценка пък своята звезда на 5 милиона евро, което няма да бъде проблеми за белгийския гранд, а даже от Андерлехт са подготвени да дадат и малко от горната страна.
 Майкъла: Ще го отнесе Лудогорец
Майкъла: Ще го отнесе Лудогорец

" Ще ги победим "

Двата тима към този момент се срещнаха този сезон в плейофите за 1/8-финалите в шампионата Лига на конференциите, където отстраниха 24-годиншя Текпетей и компания след осъществяване на дузпи.

В Хърватия пък считат, че Динамо (Загреб), който в края на зимния трансферен прозорец направи опит да вземе Текпетей, съща не се отхвърля от услугите му.
 Лудогорец пуска билети за мача с Локомотив (София)
Лудогорец пуска билети за мача с Локомотив (София)

Той е на 21 април

През зимата нигериеца реши да остане на " Хювефарма Арена " и да помогне на " орлите ", само че през лятото най-вероятно ще упорства за трансфер.

В същото време, медиите в Бразилия пишат, че Лудогорец следи изявите на 24-и годишния плеймейкър Джеоване. Той е благосъстоятелност на елитния локален Сеара, само че напролет рита за в Пайсанду, където е чартърен. Смята се, че интерес към него има от страна на японки клубове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР