Андерлехт 1 : 0 Лудогорец 45′ ИГРАТА СЕ ПОДНОВЯВА! Източник:

...
Андерлехт 1 : 0 Лудогорец 45′ ИГРАТА СЕ ПОДНОВЯВА! Източник:
Коментари Харесай

Андерлехт - Лудогорец 1:0, орлите с гол пасив на полувремето


Андерлехт

1: 0

Лудогорец
 45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
 Снимка 607888
Източник:
45′
ПОЧИВКА!
42′
В оставащите мигове от полувремето Лудогорец леко опита да увеличи интензитета на своите дейности. Игор Тиаго обаче бе отшелник в нахлуване и мъчно получаваше късмет да играе с топката всред тримата централни бранители на Андерлехт.
38′  Снимка 607884
Източник:
34′
И ПАК ПАДТ! Тежките мигове за лудогорци през първата част продължаваха. В 34-ата минута Антон Недялков работи преждевременно в невралгична зона, а неприятното му изчистване докара до това Дрейерс да опита остро подаване за Слимани. Серджио Падт се намеси уверено и блокира евентуалния голово пас.
31′
ДОБРА НАМЕСА НА ПАДТ! Лудогорец извади шанс в 31-ата минута, когато беше на косъм от това да инкасира второ попадение в Брюксел. Бърнард Текпетей се бе върнал в задни позиции, а стремежът му да пресече топка към Слимани се трансформира в несъзнателен извеждащ пас за Марио Строейкенс. Серджио Падт следеше деликатно обстановката и със страхотна интервенция се трансформира в воин за " орлите ".
 Снимка 607885
Източник:
21′
НЕ ЗАЧЕТОХА ГОЛ НА ЛУДОГОРЕЦ! В 21-ата минута българският кандидат означи попадение, само че то бързо беше анулирано заради засада. Бърнард Текпетей шутира мощно по земя от над 20 метра, а отбилата се в гредата топка беше довкарана от Русо. Аржентинецът обаче бе в състояние офсайд. 
15′
НАПРЕЖЕНИЕ! Набързо развилите се събития в мача доведоха и до внезапно повишаване на напрежението. На " Лото Парк " стана горещо в 15-ата минута, когато Педро Нареси направи нарушаване, а по-късно се заяде с Дрейерс. Съотборникът на белгиеца Марио Строейкенс му се притече на помощ и изблъска халфа на Лудогорец. В последна сметка реферът сподели по жълт картон на провинилите се.
15′
Марио Строейкенс  също бива украсен в жълто.
13′
ГОООЛ ЗА АНДЕРЛЕХТ! РУСО! БЕЛЕЖИ В СОБСТВЕНАТА СИ ВРАТА!  Малко след появяването си на терена, гореспоменатият ибериец позволи офанзива по своя фланг, след която Франсис Амузу насочи отлична топка за Ислам Слимани. Бившият алжирски национал отигра от въздуха и ударът му излизаше в навън... За зла орис обаче кълбото се отклони в десния крайник на Франко Русо, а това подлъга съдбовно Серджио Падт, с цел да зарадва белгийските домакини с попадение в тяхна изгода.
 Снимка 607887
Източник:
12′
ПРИНУДИТЕЛНА СМЯНА!  Голяма тягост застигна застигна българския отбор, откакто в 12-ата минута Аслак декор Витри получи контузия, която не му разреши да продължи мача. Така без време Анте Шимунджа трябваше да прави насилствена промяна и на терена се появи испанецът Пипа .
9′
ПРЕТЕНЦИИ ЗА ДУЗПА! Домакините от Андерлехт желаеха дузпа в своя изгода, откакто Андрес Дрейер твърдеше, че Франко Русо е играл с ръка в личното си наказателно поле. Реферът Даниел Зибер обаче не се подведе по белгийските искания и даде знак играта да продължи.
 Снимка 607886
Източник:
3′
ТЕКПЕТЕЙ! Подобно на първата среща, българският отличник наложи стремително движение в откриващите мигове на реванша. Още във втората минута чудесно разгърната офанзива на разградчани можеше да приключи с голов изстрел от Бърнард Текпетей. Ганаецът обаче не беше задоволително старателен при своето първо допиране.
2′
Първите минути на срещата пристигнаха с изненада от трибуните. Лудогорец за следващ път показва, че е тим, който е подкрепян горещо от диаспората ни в чужбина. Повече от 500 ентусиасти на " орлите " бяха заели местата си на " Лото Парк " в Брюксел, като за избрани моменти даже успяваха да заглушат агитката на Андерлехт.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
 Снимка 607883
Източник:
Състав 16. Барт Вербрюген 1 Серджио Падт 54. Килиан Сардела 3. Антон Недялков – капитан 14. Ян Вертонген – капитан 22. Франко Русо 5. Муса Ндиайе 32. Игор Пластун 36. Андерс Дрейер 16. Аслак декор Витри 61. Кристиан Арнстад 30. Педро Нареси 21. Амаду Диавара 6. Якуб Пиотровски 10. Яри Версхаерен 20. Нонато 29. Марио Строейкенс 11. Кирил Десподов 7. Франсис Амузу 9. Игор Тиаго 13. Ислам Слимани 37. Бърнард Текпетей Треньор Браян Нилсен Анте Шимунджа Резерви 30. Хендрик ван Кромбрюге 12. Симон Слуга 9. Бенито Раман 67. Дамян Христов 11. Лиор Рафаелов 2. Пипа 18. Маджед Ашимеру 5. Георги Терзиев 23. Хенрик Белман 8. Клод Гонсалвеш 24. Абдулразак Ишак 10. Матиас Тисера 25. Адриен Требел 14. Дени Групер 27. Ноа Садики 17. Жоржиньо 32. Нилсон Ангуло 64. Доминик Янков 47. Лукас Лисенс 90. Спас Делев 71. Тео Леони 76. Лукас Стасен
Андерлехт приема Лудогорец в среща реваншa от 1/16-финалите на Лига на конференциите. Мачът на стадион " Лото Парк " стартира в 19:45 часа наше време.

Загубата в четвъртък бе последвана и от нов разочароващ резултат за белгийския гранд. През уикенда той приключи 2:2 като посетител на Кортийк, като по този метод Андерлехт остава на деветата позиция и надлежно е отвън плейофите за Европа.
 Немски даскал управлява реванша сред Лудогорец и Андерлехт
Немски даскал управлява реванша сред Лудогорец и Андерлехт

Даниел Зиберт е измежду най-хубавите немски съдии

Формата на отбора обаче като цяло е добра и се чака да се пребори за по-челна позиция с имена като Вертонген и Слимани в своя състав.

Лудогорец пък е в серия от три поредни победи. В неделя тимът на Анте Шимунджа надделя Славия с 2:1 в efbet Лига, като късен гол донесе триумфа на разградчани, които не престават да изостават от ЦСКА в борбата за купата, въпреки и минимално.
 Още един индикатор е на страната на Лудогорец против Андерлехт
Още един индикатор е на страната на Лудогорец против Андерлехт

Ето детайлности

Наставникът на " орлите " Анте Шимунджа няма съществени кадрови проблеми, като изключим трайните травми на Диниш Алмейда и Рик Джонатан, които са навън до края на сезона, както и наказването на Оливие Вердон, което е за три срещи.

Лудогороец и Андерлехт наподобяват като два равностойни тима и тънки моменти могат да решат реванша в четвъртък.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР