Анатомия на душата от Елена Петрова. Мариян Станков - Мон

...
Анатомия на душата от Елена Петрова. Мариян Станков - Мон
Коментари Харесай

Елена Петрова е на път да вземе най-тежкото решение в кариерата си - ще се откаже ли от киното и театъра?

Анатомия на душата от Елена Петрова. Мариян Станков - Мон Дьо споделя за времената без религия, за бесовете на един народ и за омразата в „ Неделята на NOVA “.

За моментите, в които актьорът е белязан от мъчителния бич на самотата. Говори Елена Петрова, която е на път да вземе най-тежкото решение в кариерата си - ще се откаже ли от киното и театъра?

" Като дребна бях зверче, в идващия стадий брачна половинка, майка, жена, а в този момент просто Елена. Да бъдеш Елена не е елементарно, мъчно се живее с мен. Много пъти се учудвам от себе си и желая да се откажа. Имам доста бесове във себе си, крайни страсти - постоянно неконтролируеми. Имам обсесивност, изключително, когато обичам. Супер ревностна съм - към децата ми, приятелите ми, към фамилията ми и към индивида, който обичам. Искам всичко да е за мен, само че съм подготвена и да дам всичко ". Така актрисата разказа себе си.

Нечовешкото отношение един към различен, а инстинктът за самоизтребление, за ентропия, за опустошение... е нашата пакост, съгласно нея. " Желанието да разрушиш всяко нещо, което е основано. Търсим бъдещето в предишното, а това е доста неверен урок ".

Дори коронавирусът не е съумял да сплоти нашия народ, счита Елена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР