Анастасия Покрешчук от Украйна твърди, че е жената с най-големите

...
Анастасия Покрешчук от Украйна твърди, че е жената с най-големите
Коментари Харесай

33-годишна украинка е жената с най-големите скули в света

Анастасия Покрешчук от Украйна твърди, че е дамата с най-големите скули в света. Тя на драго сърце споделя по какъв начин е минала всяка процедура, а последното слагане на филъри даже сподели в много смущаващо видео за почитателите си в ТикТок.

33-годишната Анастасия е твърдо решена да направи по този начин, че никоя друга жена по света да не може да задмине размера на скулите ѝ, пише actualno.com. След последното слагане на филъри в лицето, Покрешчук даже снима клип по какъв начин се разхожда в огромен магазин, предизвиквайки смутени погледи на инцидентните минувачи.

Всичко за Анастасия стартира, когато тя е на 26 години. Тогава украинката стартира да се подлага на разнообразни пластични интервенции по лицето и тялото си. Освен забележителните промени в скулите, Покрешчук е сменила напълно зъбите си, поставила си е импланти в гърдите и голям брой инжекции с ботокс в челото.

Тъжната истина е, че множеството хора, които си разрешават да разясняват нейните фотоси в обществените ѝ мрежи, са с отрицателни оценки, само че самата Анастасия доста харесва по какъв начин наподобява. " След като си сложих инжекциите и видях по какъв начин са се отразили на скулите ми - тогава се влюбих в тях. Разбирам, че наподобяват необичайно за множеството хора, само че не ми пука. ", споделя Покрешчук, представена от Marca.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР