Анализите на хидроакустичната аномалия, засечена в района, където се е

...
Анализите на хидроакустичната аномалия, засечена в района, където се е
Коментари Харесай

Експлозия може да е причинила изчезването на аржентинската подводница

Анализите на " хидроакустичната особеност ", засечена в региона, където се е намирала аржентинската подводница " Сан Хуан " в деня на изгубването си, е с характерностите на детонация, заяви аржентинският военноморски флот, представен от Франс прес.

Съобщиха ни за " анормално, малко, мощно събитие с неядрен генезис, съответстващо на детонация ", съобщи пред публицисти представителят на флота Енрике Балби, представен от Българска телеграфна агенция.

Няма признаци детонацията да е обвързвана с нахлуване, означи представителят, представен от Асошиейтед прес.

Балби сподели, че информацията, подсказваща детонация, е подадена от два източника - американските военни и основаната във Виена Международна организация за атомна сила (МААЕ), която следи сеизмичната интензивност по света за признаци на нуклеарни опити, отбелязва в. " Ню Йорк таймс ".

Аржентинската подводница не е въоръжена с нуклеарни оръжия и детонацията не може да е обвързвана с нуклеарно оръжие, акцентира Балби.

Връзката с дизелово-електрическата подводница " Сан Хуан " и нейния 44-членен екипаж прекъсна на 15 ноември, напомня ТАСС.

По-рано лейтенантът от американските Военноморски сили Лили Хинз сподели че необикновеният звук, засечен под водата, не може да се свърже с морски жители или други звуци с натурален генезис в океана. Не е било кит и не е нормален тон, сподели Хинз.

/24 часа

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР