Анализаторите, наблюдаващи кризата в Сирия, са единодушни, че удар ще

...
Анализаторите, наблюдаващи кризата в Сирия, са единодушни, че удар ще
Коментари Харесай

Анализатори: Удар в Сирия ще има, ще се изпробват модерни оръжия

Анализаторите, наблюдаващи рецесията в Сирия, са единомислещи, че удар ще има в границите на идващите 72 часа. Те са на мнение, че ескалацията на напрежение е огромна и моментът ще бъде употребен, с цел да се тестват най-модерните оръжия.

Според доктор Ибрахим Чънар, историк и публицист,  това е най-голямата ескалация на напрежение след Втората международна война. В исторически проект барутният погреб на света е точно Близкият Изток, разяснява той. Д-р Чънар предвижда още, че картата на Сирия ще бъде прекроена. Той счита, че Турция ще вземе страната на Съединени американски щати.

Славчо Велков от Центъра за близкоизточни проучвания е на мнение съпоставя спора сега с Карибското рецесия. И той е на мнение, че във военнотехническо отношение ще бъдат тествани новите благоприятни условия. Този спор е мъчно прогонозируем, сподели още Велков в студиото на " На четири очи " по bTV.

Журналистът Мохамед Халаф чака в околните часове пагубен удар над Сирия, само че не и апокалипсис. Той счита, че този удар ще е углавен – за следващия случай, в който Башар Асад си разрешава да употребява химическо оръжие. Според Халаф до това напрежение нямаше да се стигне, в случай че през 2013 година някогашният американски президент Барак Обама беше блъснал Сирия след химическа офанзива.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР