Анализаторите на криптопазара обявиха още една възходяща прогноза в цената

...
Анализаторите на криптопазара обявиха още една възходяща прогноза в цената
Коментари Харесай

Експерт по криптовалути посочи цифровия актив, който може да увеличи стойността си с 1137%

Анализаторите на криптопазара оповестиха още една възходяща прогноза в цената на XRP. Криптоблогърът Dark Defender чака избухлив растеж на алткойна, което може да докара до повишаване на токена XRP до нов връх за всички времена, надминавайки пика, доближат през 2018 година

В обява в платформата X (бившият Twitter), Dark Defender показа сюжет, при който цената на XRP може да се увеличи до $5,85. Анализаторът употребява вълновата доктрина, с цел да поддържа своята прогноза, като акцентира третата вълна като най-важна.

Според обявата, първата и втората част от вълновата доктрина към този момент са открити. Съобщава се, че първата вълна е почнала, когато Ripple завоюва първата си победа против Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) и цената на цифровия актив се увеличи до $0,91.

Втората вълна, показана в разбора, пристигна, когато цената на XRP стартира да пада до $0,39, последвано от възобновяване, което докара и до третата вълна.

„ #XRP приключи промяна след $1,9 и мина вълната 1 на $0,91 “ —- означи Dark Defender. — „ Завършихме вълна 2 с дребен риск до крайната точка на стесняване от $0,39. Цената се доближава над седмичния Ишимоку; ние ще забележим #бичи XRP отпред “ — означи крипто-експертът.

Ишимоку съставлява способ за механически разбор, който комбинира няколко знака в една диаграма. Използва се в свиващите графики като инструмент за търговия, който дава визия за евентуалните области на ценовите зони.

Анализаторът изяснява какво ще значи третата вълна за цената на XRP. Тъй като втората вълна ще служи като поддръжка за криптовалутата, Dark Defender споделя, че това може да докара до нарастване на цената на XRP до $5,85. „ В кратковременен проект има 2 цели на Фибоначи за третата вълна: $1,8815 – доста мощна – и $5,8563 “ —- споделя крипто-стратегът.

Ако това се случи, цената на цифровия актив ще се усили с 1,137%, с цел да доближи тази точка.

На графиката, показана от анализатора, третата вълна не е краят. Четвъртата вълна, сходно на втората, е много низходяща за цената на XRP в кратковременен проект след покачването до $5,85. Графиката демонстрира рухване на цената под $4, отбелязвайки четвъртата вълна.

И най-после, петата вълна продължава бичата серия от третата вълна. Той демонстрира сходен отскок, водещ до нарастване от към 100% от дъното на четвъртата вълна. Това значи, че след завършването на петата вълна е допустимо повишаване на XRP над $7,5.

Към момента на писане на публикацията, цената на XRP е към $0,5, което е с 2,75% по-ниско от вчерашните стойности. Пазарната капитализация на монетата възлиза на 26,7 милиарда $, а трейдърите извършват ежедневните си търговски съглашения в размер на 960,6 милиона $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР