Анализаторите на Finbold съставиха списък от три цифрови актива, които

...
Анализаторите на Finbold съставиха списък от три цифрови актива, които
Коментари Харесай

Анализаторите назоваха 3 цифрови актива на стойност до $1, чиято цена ще се увеличи през юли

Анализаторите на Finbold сформираха лист от три цифрови актива, които костват по-малко от един $ и имат огромен капацитет за напредък през юли. Тези монети могат да бъдат печеливша инвестиция за тези, които желаят да навлязат на пазара на криптовалутите с малко капитал.

Първият в листата е Cardano (ADA). Cardano интензивно се развива и притегля вниманието на вложителите с научния си метод към блокчейн технологиите. ADA непрестанно усъвършенства своята инфраструктура и уголемява екосистемата от децентрализирани приложения (dApps), което може да способства за растежа на нейната стойност.

Втората криптовалута е Stellar (XLM). Stellar е профилирана в трансграничните парични преводи и си сътрудничи с доста финансови институции. Нарастващата известност на XLM се дължи на ниските такси и бързите транзакции, което го прави прелъстителен за необятен кръг консуматори и вложители.

Третият дигитален актив, на който би трябвало да обърнете внимание, е VeChain (VET). VeChain се концентрира върху построяването на решения за ръководство на веригата за доставки и към този момент си партнира с огромни компании в разнообразни промишлености. Внедряването на технологиите на VeChain може доста да увеличи успеваемостта и прозрачността на бизнес процесите, което ще повлияе позитивно върху цената на VET токените.

Инвестициите в криптовалути постоянно са свързани с опасности, тъй че е значимо да извършите личен разбор и деликатно да изберете активите за вложение. Въпреки това анализаторите считат, че в близко бъдеще ADA, XLM и VET имат висок капацитет за напредък, изключително като се има поради тяхната стойност до един $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР