Анализаторът на Bloomberg Марк Гурман предостави информация за продуктите, които

...
Анализаторът на Bloomberg Марк Гурман предостави информация за продуктите, които
Коментари Харесай

Ето какво ще пусне на пазара Apple през есента освен iPhone 15

Анализаторът на Bloomberg Марк Гурман даде информация за продуктите, които Apple ще показа през втората половина на тази година и първата половина на идната година. Освен новата серия iPhone 15, чака се Apple да показа 2 нови модела смарт часовници като част от Apple Watch Series 9 и усъвършенствана версия на Apple Watch Ultra. Тези часовници са получили кодови имена надлежно N207, N208 и N210.

Изтеклите данни включват и детайлности за идните модели на MacBook Pro, като ще бъде показан 13-инчов MacBook Pro с M3 чип (с кодовото име J504), както и 14-инчов и 16-инчов MacBook Pro с M3 Pro и M3 Max чипове (с кодови имена J514 и J516).

По-рано Гурман означи, че чипът M3 евентуално ще има брой ядра на CPU и GPU, сходен на този в чипа M2. Тази последователност в броя на ядрата допуска, че Apple се концентрира върху оптимизацията на енергийната успеваемост и цялостната продуктивност на системата с M3.

Освен всичко това, Apple работи по нови iMac-ове (с кодовите имена J433 и J434) с 24-инчови екрани, сходни на сегашните модели, като в същото време изследва опцията за създаване на iMac с над 30 инчов екран.

Феновете на iPad могат да чакат актуализирани iPad Pro, оборудвани с OLED екрани (с кодовите имена J717 и J720). Освен iPad Pro, Apple възнамерява да пусне на пазара нов и iPad Air (с кодово име J507), който да размени съществуващия модел, основан на M1 и да бъде ориентиран към потребителите, търсещи мощен и портативен таблет.

„ Пътната карта “ на Apple за стартиране на нови артикули през втората половина на тази година и първата половина на идната година е следната:

Серията iPhone 15 2 нови модела смарт часовници към Apple Watch Series 9 Series и освежен Apple Watch Ultra 13-инчов MacBook Pro M3 14 и 16-инчови MacBook Pro с M3 Pro и M3 Max чип Нови iMac-ове, вероятен модел с над 30-инчов екран Нови модели MacBook Air Обновени iPad Pro с OLED екрани Нов iPad Air

Пътната карта разкрива и продължаващите старания на компанията за създаване на други нови артикули. Сред тях е третото потомство AirPods, което се чака да предложи усъвършенствана продуктивност. Освен това, Apple навлиза в областта на интелигентното домашно съоръжение, в това число интелигентни екрани и освежен Apple TV с усъвършенствани спецификации. Следващото потомство на очилата за виртуална действителност, правоприемник на неотдавна показаните Apple Vision Pro евентуално няма да стартира да се появява преди 2025 гoдина, само че до тогава ще има доста нови артикули на Apple, за които да се приказва.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР