Анализатор, познат като TechDev, очаква безпрецедентен бичи скок на цената

...
Анализатор, познат като TechDev, очаква безпрецедентен бичи скок на цената
Коментари Харесай

Биткойн по пътя на “историческо движение” – анализатор споделя обещаваща прогноза

Анализатор, прочут като " TechDev ", чака невиждан бичи скок на цената на Биткойн (BTC) въз основа на два основни индикатора.

TechDev уточни, че общата пазарна капитализация на цифровите активи сега демонстрира най-високото равнище на компресия, записано в миналото на месечна база. Това допуска, че следва забележителен пробив:

Анализаторът употребява широчината на лентите на Болинджър (BBW) – метрика, показваща волатилността на цените. Тя демонстрира, че когато волатилността понижава, горните и долните ленти на се уголемяват, и назад. Както се вижда от графиката, понастоящем BBW е по-ниска от равнищата, следени преди забележителните възходящи придвижвания както през 2016 година, по този начин и през 2020 година

TechDev акцентира още, че благодарение на тази метрика Биткойн наподобява подготвен за пробив, даже по-съществен от този, следен през 2020 година

Освен това анализаторът прегледа метриката Vortex Indicator, която прави оценка две тренд линии – VI+ и VI-. Той означи, че това е едвам третият случай от 2016 година насам, в който двете VI трендови линии на Биткойн се пресичат на двумесечната графика на актива. В исторически проект сходни пресичания са водили до обилни ценови скокове за водещата криптовалута.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР