Анализът ни показва, че ДПС съвсем целенасочено е преливало гласове

...
Анализът ни показва, че ДПС съвсем целенасочено е преливало гласове
Коментари Харесай

Борисов: ДПС играе за партията на Слави, Радев раздели народа

Анализът ни демонстрира, че Движение за права и свободи напълно целеустремено е преливало гласове към " ИТН " в региони като Кърджали. Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ на конференция в централата на партията, съобщи БГНЕС.

Лидерът на партията Бойко Борисов добави от своя страна, че Движение за права и свободи играе за " ИТН ". Навсякъде в смесените региони, в горските стопанства, където мюсюлманите намират издръжка, във ВиК-секторите - всички назначения са направени от Движение за права и свободи. Там, където не са имали задоволително хора от Българска социалистическа партия, сподели някогашният министър председател и добави: С назначението на някогашния боен министър Цонев в Надзорния съвет на ВиК сдружението към този момент всичко излиза наяве.
 Борисов влезе на разпит под крясъци С теб сме, Бойко (ВИДЕО) Борисов влезе на разпит под крясъци " С теб сме, Бойко " (ВИДЕО)
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде на разпит в Главна дирекция " Национална полиция ". Припомняме, че преди два дни самият Борисов...

" Зам.-директорът на полицията в Кърджали внезапно се изстрелва на най-високия пост. Сиреч задължението към Движение за права и свободи към този момент е приключен ", безапелационен беше Борисов.

Той цитира служебния министър Бойко Рашков, който твърдеше, че има пазаруване на гласове във Врачанско от партия с избран етнически профил. Според него това изказване обаче не е било разследвано, а подминато от служебния вътрешен министър: " Някой му дърпа ръчната спирачка ясно. Това е Радев. Повече никой не демонстрира интерес и Аврамов към този момент е народен представител ", добави той. По думите му над 3000 симпатизанти на ГЕРБ са подложени на репресии и напън.

В началото на брифинга Митов съобщи, че общият брой на гласовете дава победа на ГЕРБ-СДС в България с преднина от близо 30 000. Предимството за " ИТН " пристигна от чужбина, сподели той. Според него многото секции в чужбина са основали опция за пазаруване на гласове.

" Нито един президент досега си не си е разрешил да злоупотребява с конституцията и служебния кабинет по този начин както Румен Радев. Всички са се въздържали от това. Радев обаче води война против демокрацията. Това е пагубно и той ще би трябвало да заплати цена на идните президентски избори. ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и някогашен претендент за министър председател на партията Даниел Митов.
 Оня от Банкя не може да излезе и да се изтъпани пред вас и да вика: бих ги всички Оня от Банкя не може да излезе и да се изтъпани пред вас и да вика: бих ги всички
Това съобщи Тошко Йорданов от " ИТН " в отговор на въпрос какво се е трансформирало в публичните настройки по отношение на партията на Слави...

Въобще за къща (за къщата в Барселона - бел. ред.) не са ме питали, сподели Борисов на журналистически въпрос.

По-рано през днешния ден Бойко Рашков съобщи, че се надява. Лидерът на ГЕРБ отговори, че такава къща не има. " ", съобщи в типичния си жанр политикът.

Бившият министър председател се обърна към президента поради подозренията за корупция, свързани с президентския консултант Пламен Узунов: " Радев, виж твоята къщурка. Виж твоите хора по какъв начин вървят по пицарии и събират торбички ".

Лидерът на ГЕРБ разяснява обвиняванията против него и тематиките при протеклия разпит: " Нула истина! Ние към този момент съществено се замисляме за всички тези набеждавания. За това ме поучават юристите. Да ме викат колкото желаят! "

" Колкото повече стои това държавно управление, толкоз антидемократа Румен Радев се дискредитира. Това ли е демокрацията по радевски и правосъдната система по радевски? ", попита риторично Борисов.
 Журналист: Борисов и Трифонов си сменят местата - единият минава в джипка политиката, другият прави обедно шоу Журналист: Борисов и Трифонов си сменят местата - единият минава в джипка политиката, другият прави обедно шоу
Като виждам последните няколко дни ми се коства, че Борисов и Трифонов си сменят местата. Това написа журналистът от Радио " Свободна Ев...

Ако може да остане това служебно държавно управление, е идеално за нас, тъй като то виси на врата на Радев и ще го потопи, сподели някогашният министър председател.

Борисов изрично отхвърли да познава Маги Бадер: " Това, което предизвикват на хората е извънредно – комунистически жанр! А Рашков няма ли кой да го пита за 19-те парцела? Нали всички сме жители! ". Той назова Радев " разделител на българския народ ".

Той още веднъж съпостави сегашната обстановка със събитията след 9.IX.1944 година, говорейки за комунисти, концлагери и тежките репресии против елита на българското общество. " След нас ще дойдат за вас. Да не кажете, че не съм ви предупреждавал ", сподели някогашният министър председател.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР