Анализът на министерствата преди ротацията е в полуготов вид. Предстоят

...
Анализът на министерствата преди ротацията е в полуготов вид. Предстоят
Коментари Харесай

Мария Габриел: Анализът на министерствата преди ротацията е почти готов

Анализът на министерствата преди ротацията е в полуготов тип. Предстоят диалози с министрите. Заедно би трябвало да решим какви са идващите цели, тъй като управническата стратегия е до края на 2024 година Разговорите би трябвало да продължат по градивен път. Става дума за споделена отговорност. Това съобщи вицепремиерът и външен министър Мария Габриел на откриването на конференцията „ Нарастващи потребности от поддръжка на отбранителната промишленост и благоприятни условия за нововъведения " в София Тех Парк. Този конгрес е първото събитие от календара за отбелязване на 20-ата годишнина от присъединението на България към НАТО.

" Засилването на отбранителната промишленост е главен приоритет на Европейския съюз и НАТО. Важно е да поздравим господин Тагарев и неговия екип ", означи Габриел.

Шпионския скандал в ГДБОП и ареста на чиновник, вицепремиерът разяснява по този начин: " Стъпка по стъпка България би трябвало да отстоява правото си да бъде суверенна страна, която е заслужен член на Европейски Съюз И НАТО ".

Източник:БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР