Анализът на кръвната му проба е дал резултат от 2,13

...
Анализът на кръвната му проба е дал резултат от 2,13
Коментари Харесай

Пиян шофьор изгоря на улица Мария Луиза

Анализът на кръвната му проба е дал резултат от 2,13 промила централизация на алкохол

На 23 ноември в 21:05 ч. чиновници на Първо районно управление (на МВР) са забелязали лек автомобил марка " Фолксваген " да се движи по ул. " Мария Луиза " в посока ул. " Давид ", който след това спрял и от него излязъл лидер във очевидно нетрезво положение. Извършена е инспекция, при която е изяснена самоличността му – русенец на 53 години.

В хода на инспекцията е изяснено, че колата е негова благосъстоятелност, а във връзка с документите, които дава, че не носи удостоверение за регистрация част ІІ, за което му е формиран акт. Шофьорът е пробван с техническо средство, само че не е съумял да вкара задоволително въздух в уреда, с цел да бъде кадърен теста и е отказал повторна проба с дрегера, за което му е формиран различен акт, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Русе.

Водачът изразил предпочитание да даде кръвна проба, публикуван му е ваучър за здравно проучване на кръвна проба и е съпроводен до УМБАЛ " Канев ", където му е била взета такава. При разбор на кръвната проба е получен резултат от 2,13 промила централизация на алкохол.

По случая е формирано бързо произвеждане по разказа на Първо районно управление (на МВР) за закононарушение по чл.343б, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР